Implantaat laten zetten

Bent u op zoek naar een tandartspraktijk om uw implantaat laten zetten? Neem dan eens contact op met tandartspraktijk Tawana. De praktijk is te vinden in Papendrecht op de Poldermolenstraat 1. Bij tandartspraktijk Tawana staat persoonlijke aandacht voorop. Wij vinden het daarom ook erg belangrijk dat iedereen tevreden is over zijn persoonlijke advies. Mochten er vragen naar boven komen, dan kunnen deze altijd gesteld worden. Onze specialisten zijn gespecialiseerd in orthodontie, mondhygiëne en tandheelkunde.

Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen beteken? Neem dan gerust contact op.

Implantaat laten zetten  | Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar!

Bij onze praktijk kunt u terecht voor het laten zetten van implantaten. Een implantaat is eigenlijk een soort wortel die kan worden geplaatst op de plek waar een tand of kies mist. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van titanium. Er is bewust voor titanium gekozen, omdat dit een soort is wat het lichaam niet afstoot. Het implantaat zelf is een soort schroef die wordt geplaatst in het kaakbot. Deze wordt zonder narcose ingebracht. Hierbij wordt alleen gebruik gemaakt van een plaatselijke verdoving. Er zijn verschillende implantaten inzetbaar. Zo bestaan er de enkele implantaten, deze worden geplaatst als er één tand of kies mist. Ook bestaan er de zo geheten “bruggen”. Deze worden geplaatst als er meerdere tanden of kiezen achter elkaar missen. De brug kan op de aangebrachte drukpunten worden gedrukt.

De behandeling

Als u een implantaat laat zetten, moet u een aantal fases doorstaan. Als eerst zal er onderzoek worden gedaan en een mogelijk behandelplan opgesteld. Vervolgens worden de implantaten ingebracht. Hierbij bestaat de kans dat het tandvlees weer over het implantaat zal heen groeien. Mocht dit gebeuren dan zal er een kleine snee in het tandvlees gemaakt worden, waarmee het implantaat weer boven komt. In de laatste fase zal hierbij het opzetstuk (tand of kies) geplaatst kunnen worden.

Neem contact op

Mocht u nog vragen hebben over het implantaat laten zetten, dan kunt u altijd contact opnemen.

Implantaat laten zetten