Implantaat Tandarts

Bent u op zoek naar een implantaat tandarts? Dan bent u bij tandartspraktijk Tawana aan het juiste adres. Tandartspraktijk Tawana biedt u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit en heeft al veel ervaring. U kunt altijd contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen en de mogelijkheden voor u te bespreken.

Implantaat Tandarts  | Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar!

Een implantaat kan worden vergeleken met een kunstwortel, welke op de plaats gezet kan worden van de wortel van de tand of kies die is verloren gegaan. Over het algemeen zijn implantaten gemaakt van titanium en hebben ze de vorm van een schroef. Titanium is heel biocompatibel, dat wil zeggen dat het lichaam het niet afstoot, waardoor het bot er direct tegen aan kan groeien.

Implantaten kunnen worden gebruikt wanneer u één of meerdere tanden/kiezen mist. Door middel van een implantaat kunnen deze gaten worden opgevuld. Op een implantaat zal namelijk een kroon worden geplaatst.

Implantaten kunnen geplaatst worden vanaf een leeftijd van 18 jaar wanneer het kaakbot is uitgegroeid. Ook dient het kaakbot en tandvlees gezond te zijn. Allereerst zal de tandarts onderzoek doen, pas na goed onderzoek zal de tandarts een plan maken en de implantaten plaatsen.

Neem contact op

Wanneer u op zoek bent naar een tandarts die voor u een implantaat kan plaatsen kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt contact opnemen voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen, dit kan per mail of telefonisch.

Implantaat Tandarts