Tandartspraktijk Tawana

Implantaten plaatsen Papendrecht

Wilt u implantaten plaatsen Papendrecht? Dan bent u bij Tandartspraktijk Tawana aan het juiste adres! Onze implantoloog is gespecialiseerd in het zetten van implantaten. Samen met onze specialisten wordt er gekeken naar uw wensen en een behandelplan voor u opgesteld.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Papendrecht

Implantaten plaatsen

Het laten plaatsen van implantaten bestaat uit een aantal fases. Als eerst wordt uw gebit volledig onderzocht en wordt er een behandelplan opgesteld. Als u hiermee akkoord gaat zullen de implantaten operatief worden ingebracht. Deze fase zal bij elk persoon anders zijn. Als u nog tanden heeft zitten waar de implantaten moeten worden aangebracht, dan zullen deze als eerst verwijderd moeten worden. Er zal een mogelijke tussenfase nodig zijn als de schroef, waar het implantaat op geplaatst wordt, zich nog onder het tandvlees bevindt. Er wordt dan een kleine opening gemaakt, waardoor de schroef weer zichtbaar wordt. In de laatste fase wordt de tandprothese op de schroef geplaatst.

De ingreep wordt gedaan onder plaatselijke verdoving. U wordt volledig verdoofd op de plekken die worden behandeld. U zult dus niks voelen van deze ingreep.

Hersteltijd

De helingstijd

Het bot heeft flink wat tijd nodig om te helen. Dit komt doordat het bot tegen de oppervlakte van het implantaat moet groeien. Voor de onderkaak geldt er meestal een inhelingstijd van 3 maanden. Voor de bovenkaak geldt er een helingstijd van 6 maanden. Natuurlijk wisselen de inhelingstijden per persoon.

Meer informatie

Behandelingen

Bij Tandartspraktijk Tawana kunt u verschillende behandelingen laten uitvoeren. Hier vindt u een overzicht van alle behandelingen en de informatie die erbij hoort.

Contact opnemen

Afspraak maken

Neem gemakkelijk contact met ons op een maak een afspraak voor uw bezoek aan ons.

Google
Tandartspraktijk Tawana
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader