Kronen laten plaatsen

Gaat u kronen laten plaatsen? Kom dan langs in de tandartsenpraktijk van Tawana. Bij ons kunt u terecht voor verschillende behandelingen op het gebied van tandheelkunde, mondhygiëne en orthodontie. Ons team van ervaren en enthousiaste tandartsen en assistenten bieden altijd persoonlijke aandacht en het juiste advies voor uw gebit. Wij zien u graag in onze praktijk!

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak om uw kroon te laten plaatsen!

Kronen laten plaatsen  | Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar!

Is er een gedeelte van uw kies/ tand of uw hele kies/tand verdwenen door carriers of een ongeval? Dan heeft u een kroon of brug nodig. Een andere reden voor het laten plaatsen van een kroon kan zijn omdat het er mooi uitziet. Welke reden u ook heeft, wij behandelen onze patiënten altijd zorgvuldig met uiterste zorg.

Onze kronen en bruggen worden van verschillende materialen gemaakt:

  • Porselein – hierdoor oogt uw kroon als gewone kies of tand. Porselein is wel kwetsbaar en daarom gebruiken we dit vaak alleen voor voortanden.
  • Metaal – hierbij kunt u denken aan goud of andere metalen. Vooral gebruikt voor kiezen, maar dit valt natuurlijk meer op.
  • Combinatie – we hebben ook een combinatie aan metalen en porseleinen kronen. Deze bestaan meestal vanuit de kern met metaal en de kap is voorzien van porselein. Dit zorgt ervoor dat ze sterk en fraai zijn.

Wist u dat we ook CEREC behandelingen uitvoeren? Hierbij is er slechts één afspraak nodig en worden kronen door middel van een computergestuurd proces gemaakt. Lees hier meer over CEREC.

Over Tandartsenpraktijk Tawana

Bij Tandartsenpraktijk Tawana kunt u terecht voor een tal van behandelingen naast kronen laten plaatsen. Zo bieden we wortelkanaalbehandelingen aan, vullingen, facings, protheses, implantologie, orthodontie en preventie. Kijk voor alle tarieven op onze website.

Neem contact op

Wilt u kronen laten plaatsen in onze praktijk? Maak dan een afspraak via ons contactformulier of bel naar 078 641 0523. Wij helpen u graag!

Kronen laten plaatsen