Kroon tandarts

Wilt u een kroon tandarts laten zetten? Dan bent u bij Tandartspraktijk Tawana in Papendrecht zeker aan het juiste adres. Wij hebben de kennis en expertise om u op de beste manier te kunnen helpen als het gaat om het zetten van een kroon, maar ook bij vele andere behandelingen. De tandarts en het team van Tandartspraktijk Tawana bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u verder!

Kroon tandarts | Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar!

Als een gedeelte van of gehele kies of tand verdwenen is door cariës of door een ongeval, kan het nodig zijn dit element te vervangen door een kroon of brug. Soms kan ook om cosmetische redenen worden gekozen voor een kroon of brug, of juist om te voorkomen dat kiezen en tanden uitgroeien, als de “tegenliggers” in de andere kaak ontbreken om welke reden dan ook. Een kroon is in feite een kapje, dat één afgeslepen tand of kies bedekt en dat afhankelijk van het materiaal hetzelfde uiterlijk heeft als uw oude tand of kies.

Neem contact op

Bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan via het formulier op de website, maar uiteraard ook telefonisch. Ook als u patiënt wilt worden, kunt u dit telefonisch aan ons doorgeven, maar u kunt ook het formulier op de website invullen. De eerste afspraak is vaak al binnen en aantal werkdagen mogelijk. Tot ziens bij Tandartspraktijk Tawana!

Kroon tandarts