Beugel bij tandarts of orthodontist

Ga ik mijn beugel bij tandarts of orthodontist laten zetten? Dat kan een vraag zijn die door uw hoofd speelt. Tandartspraktijk Tawana biedt naast de tandartsbehandelingen, ook orthodontie aan. Hierdoor heeft u alles in één praktijk! Een goede optie dus. We snappen heel goed dat scheefstaande tanden u kunnen belemmeren in het dagelijks leven. Daarom gaan wij graag met u een traject in om uw tanden weer mooi recht te krijgen, zodat u kunt gaan genieten van een mooi gebit!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Beugel bij tandarts of orthodontist | Tandartspraktijk Tawana staat voor u klaar!

Na het eerste consult zal er een aanvullend onderzoek worden gedaan. Dit onderzoek omvat:

• Het vastleggen van de situatie met digitale foto’s;
• Röntgenfoto’s vanuit verschillende hoeken;
• Tandafdrukken voor gebitsmodellen.

Beugel bij tandarts of orthodontist

Hoe dan verder?

Daarnaast legt de orthodontist jouw wensen vast. De orthodontist zal op basis van deze gegevens een definitief behandelingsplan opstellen. De belangrijkste stappen en overwegingen komen hierin terug. Op basis van het behandelingsplan kunnen de kosten van jouw behandeling worden vastgelegd. De kosten hangen af van de keuze van de apparatuur en de tijdsduur van de behandeling.

Vragen of patiënt worden?

Heeft u nog vragen over onze behandelingen, of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers vertellen u graag alles wat u wilt weten. Ook als u patiënt wilt worden, kunt u dat via de website aangeven. Vaak is een eerste afspraak al binnen een aantal werkdagen mogelijk. Tot ziens bij Tandartspraktijk Tawana!

Beugel bij tandarts of orthodontist