Orthodontie Papendrecht

Bij Tandartsenpraktijk Tawana kunt u naast algemene tandheelkunde ook terecht voor orthodontie Papendrecht. Onze praktijk is te vinden aan de Poldermolen in Papendrecht. Hier kunt u terecht voor vakkundig en persoonlijk advies voor uw mond en gebit. Orthodontie kan in vele gevallen een uitkomst bieden. Mocht u niet tevreden zijn met de stand van uw tanden of ervaart u in het dagelijks leven hierdoor problemen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies.

Waarom Orthodontie bij Tandartsenpraktijk Tawana?

Een onregelmatig gebit kan veel problemen veroorzaken, denk bijvoorbeeld aan:

  • Spraakproblemen
  • Gebitsslijtage
  • Pijnlijke kaakgewrichten
  • Groter risico op tandbederf
  • Onzekerheid over de glimlach en uitstraling

Een orthodontist zorgt dat uw tanden weer recht komen te staan. Een mooi recht gebit bereikt u door het plaatsen van een beugel. Een beugel wordt ingezet als tanden en kiezen niet goed op elkaar passen of niet mooi recht staan. U kunt namelijk beter kauwen en uw gebit beter schoon houden wanneer uw tanden mooi recht staan en goed op elkaar aansluiten.

Het hebben van een stralende glimlach met mooie rechte tanden zorgt tevens voor een goede uitstraling naar anderen en geeft zelfvertrouwen. Meer weten over onze orthodontie? Lees hier meer over op de website of maak een afspraak voor een intake. Hierin gaan we samen met u kijken wat de beste oplossing voor uw gebit is.

Orthodontie voor jong en oud

Steeds meer volwassenen kiezen ervoor om hun tanden en kiezen recht te laten zetten door een orthodontist. Het is een korte investering waar men nog tientallen jaren plezier van heeft. Voor kinderen en jongeren is de beste behandelperiode voor een beugel tussen de 10 en 16 jaar. Op die leeftijd is de kaakgroei nog goed te beïnvloeden. Er wordt ook gebruik gemaakt van de ruimte die vrij komt bij het wisselen van tanden.

Neem contact op

Graag kijken wij met u mee of u op korte of lange termijn toe bent aan een beugel en welke beugel of combinatie van verschillende beugels het meest geschikt is. Wilt u hier graag persoonlijk advies over? Maak dan een afspraak via ons contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken. Bel dan naar 078 641 0523.

Tot ziens bij Tandartsenpraktijk Tawana in Papendrecht!

Orthodontie Papendrecht