Orthodontie Zwijndrecht

Als u op zoek bent naar een tandarts voor orthodontie Zwijndrecht, dan bent u bij Tandartspraktijk Tawana in Papendrecht helemaal aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren praktijk waarbij u voor elk soort behandeling terecht kunt. U kunt bij ons een beugel laten zetten! Wij snappen als geen ander dat de eerste indruk erg belangrijk is. Tanden die bijvoorbeeld scheef staan kunnen u een onzeker gevoel geven. Dankzij de orthodontie mogelijkheden van Tawana bent u daar binnen een korte periode vanaf!

Bekijk onze website voor meer informatie of neem contact met ons op bij vragen.

Orthodontie Zwijndrecht bij Tandartsenpraktijk Tawana

Bij Tandartsenpraktijk Tawana beginnen we uw wensen door te nemen. De orthodontist zal op basis van deze gegevens een definitief behandelingsplan opstellen. De belangrijkste stappen en overwegingen komen hierin terug. In het beugelplan worden jouw individuele wensen en mogelijkheden duidelijk gemaakt.

In het behandelingsplan worden onder andere de volgende stappen doorlopen:

  • Onderzoeken van afwijkingen in kaak en gebit
  • Maken van röntgenfoto’s
  • Maken van kleurenfoto’s van mond en gezicht
  • Nemen van gebitsafdrukken en maken van gipsmodellen (kan ook door een assistent)
  • Opstellen van behandelplan en begroting
  • Afdrukken en/of plaatsen van de beugel
  • Bewaken voortgang en verrichten van aanpassingen

Wilt u meer informatie? Bekijk dan zeker ook eens onze website. Hier vindt u meer informatie.

Neem contact op

Heeft u vragen over de behandeling of wilt u graag direct een afspraak maken? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Graag helpen we u verder en geven we u alle informatie die u nodig heeft. Ook als u bij ons patient wilt worden kunt u dat op de website aangeven. Vaak is een eerste afspraak al binnen enkele werkdagen mogelijk. Wilt u liever iemand persoonlijk spreken of heeft u een snelle vraag? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken. Bel dan naar 078 641 0523.

Tot ziens bij Tandartspraktijk Tawana.

Orthodontie Zwijndrecht