Orthodontist Dordrecht

Bent u op zoek naar een orthodontist Dordrecht? Dan bent u bij Tandartsenpraktijk Tawana zeker aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd in Papendrecht, op een kleine afstand van Dordrecht. Naast de normale tandartsbehandelingen zijn wij ook gespecialiseerd in orthodontie, waardoor u bij ons alles onder één dak heeft. Wij vinden het belangrijk dat elke patiënt zich bij ons op zijn of haar gemak voelt. Daarom doen wij er alles aan om vanuit het oogpunt van onze klanten beslissingen te maken. Zo weet u zeker dat wij u op de beste manier kunnen helpen!

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Orthodontist Dordrecht | Kom naar Tandartsenpraktijk Tawana!

Als u een afspraak bij ons maakt, zullen wij eerst een consultant met u doen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Na het eerste consult zal er een aanvullend onderzoek worden gedaan. Dit onderzoek omvat:

  • het vastleggen van de situatie met digitale foto’s
  • röntgenfoto’s vanuit verschillende hoeken
  • tandafdrukken voor gebitsmodellen

Daarnaast legt de orthodontist uw wensen vast. De orthodontist zal op basis van deze gegevens een definitief behandelingsplan opstellen. De belangrijkste stappen en overwegingen komen hierin terug. Op basis van het behandelingsplan kunnen de kosten worden vastgesteld. De kosten hangen af van de keuze van de apparatuur en de tijdsduur van de behandeling. De kennismaking, het onderzoek en het beugelplanning kosten in totaal ongeveer 325 euro. Het vormt een onmisbare basis voor een goede behandeling. In het beugelplan worden jouw individuele wensen en mogelijkheden duidelijk gemaakt. Zonder een dergelijk overzicht kunt u beter niet starten!

Neem contact op

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. wilt u patiënt bij ons worden? Dit kunt u ook via de website aanvragen. Vaak is een eerste afspraak al binnen een aantal werkdagen mogelijk. Tot ziens bij Tandartsenpraktijk Tawana!

Orthodontist Dordrecht