Orthodontist Papendrecht

Bent u op zoek naar een orthodontist Papendrecht? Dan bent u bij tandartspraktijk Tawana aan het juiste adres. Tandartspraktijk Tawana biedt u namelijk zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Wij zijn gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde, implantologie, cerec kronen en orthodontie.

Orthodontist Papendrecht mogelijkheden

Wanneer u op zoek bent naar een orthodontist kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Graag plannen wij een afspraak met voor een consult. Na een eerste consult zullen wij aanvullend onderzoek doen, wat bestaat uit; het vastleggen van de situatie met digitale foto’s, röntgenfoto’s vanuit verschillende hoeken en tandafdrukken voor gebitsmodellen. Op basis van deze onderzoeken en jouw wensen zullen wij een definitief behandelingsplan opstellen. Hierin komen de belangrijkste stappen en overwegingen terug.

De kennismaking, het onderzoek en het behandelingsplan kosten in totaal ongeveer 325 euro. Deze basis is onmisbaar voor een goede behandeling. Ook jouw individuele wensen en mogelijkheden worden hierin duidelijk gemaakt. De kosten kunnen op basis van het behandelingsplan worden vastgesteld, deze hangen af van de keuze van apparatuur en de tijdsduur van de behandeling.

Neem contact op

Bent u op zoek naar een orthodontist Papendrecht en wilt u een afspraak bij ons inplannen? Neem dan gerust contact met ons op, u kunt dit doen via de website of telefonisch. Een eerste afspraak is meestal mogelijk binnen een (aantal) werkdag(en). Ook voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Orthodontist Papendrecht