Orthodontist Zwijndrecht

Op zoek naar een Orthodontist Zwijndrecht en omgeving? Dan bent u bij tandartsenpraktijk Tawana op de goede plek. Wij hebben namelijk alles onder 1 dak! Van algemene tandheelkunde, mondhygiëne tot aan orthodontie aan toe, u kunt altijd rekenen op onze deskundigheid en ervaring. Iedereen binnen ons team beschikt over een specialisme waardoor we alles aan kunnen pakken. Hoe fijn is dat?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Orthodontist Zwijndrecht | Kom naar Tandartsenpraktijk Tawana!

Voorafgaand aan een orthodontie afspraak, houden we een consult met u om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Er zal aanvullend onderzoek gedaan worden. Zo wordt de situatie vastgelegd met digitale foto’s, er worden röntgenfoto’s van verschillende hoeken gemaakt en tandafdrukken voor gebitsmodellen gemaakt. Op basis van deze informatie kan de orthodontist een definitief behandelplan opstellen. de kosten hangen uiteindelijk af van de apparatuur en de tijdsduur van de behandeling. Het onderzoek en het beugelplanning kosten in totaal ongeveer 325 euro, maar zonder degelijk onderzoek kunnen we niet starten.

Over Tandartsenpraktijk Tawana

Naast orthodontie kunt u zoals al eerder benoemd, ook terecht voor andere behandelingen. Zo hebben wij ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde, Cosmetische Tandheelkunde, Preventie, Mondhygiëne, Cerec behandeling en Implantologie. Uw gebit staat bij ons altijd voorop. Daarom besteden we ook veel tijd en aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk. We willen graag dat onze patiënten zich prettig en ontspannen voelen in de praktijk en met een tevreden gevoel weg gaan.

Neem contact op

Heeft u vragen over de orthodontist Zwijndrecht? Of wilt u graag patiënt worden? neem dan contact met ons op! Goed om te benoemen is dat u onze praktijk aan de Poldermolen in Papendrecht kunt vinden. Op korte afstand van Zwijndrecht. Tot snel!

Orthodontist Zwijndrecht