Tandarts voor beugels

Bent u op zoek naar een tandarts voor beugels? Dan moet u zeker bij Tandartspraktijk Tawana zijn! Wij zijn gevestigd in Papendrecht en zijn al jaren gespecialiseerd in verschillende behandelingen, waaronder orthodontie. Hierdoor weet u zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent als het gaat om het laten zetten van een beugel. Wij snappen heel goed dat scheefstaande tanden u kunnen belemmeren in het dagelijks leven. Daarom doen wij er graag alles aan om u weer een mooi rechtstaand gebit  te geven!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

Tandarts voor beugels | Tandartspraktijk Tawana

Na het eerste consult zal er een aanvullend onderzoek worden gedaan. Dit onderzoek omvat:

  • het vastleggen van de situatie met digitale foto’s
  • röntgenfoto’s vanuit verschillende hoeken
  • tandafdrukken voor gebitsmodellen

Daarnaast legt de orthodontist jouw wensen vast. De orthodontist zal op basis van deze gegevens een definitief behandelingsplan opstellen. De belangrijkste stappen en overwegingen komen hierin terug. Op basis van het behandelingsplan kunnen de kosten worden vastgesteld.

De tandarts en het team van Tandartspraktijk Tawana bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid.

Neem contact op

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Ook kunt u via de website meer informatie vinden over de verschillende soorten behandelingen en de tarieven. Wilt u patiënt bij ons worden? Geef dit dan aan via de website. Vaak is een eerste afspraak al binnen een aantal werkdagen mogelijk! Tot ziens bij Tandartspraktijk Tawana!

Tandarts voor beugels