Mondzorg Dordrecht

Bent u op zoek naar mondzorg Dordrecht? Dan bent u bij tandartsenpraktijk Tawana zeker aan het juiste adres! We zijn gevestigd in Papendrecht, op een kleine afstand van Dordrecht. Bij ons kunt u terecht voor meerdere aspecten van mondzorg. Denk daarbij aan de normale tandarts diensten, maar ook aan orthodontie en mondhygiëne. Hierdoor heeft u alles onder één dak, wat voor u een stuk makkelijker is.

Bent u benieuwd naar wat tandartsenpraktijk Tawana voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Mondzorg Dordrecht | Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar!

Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt. Daarom zijn we erg flexibel en denken we met onze klanten mee. Alle informatie over de behandelingen die we geven is terug te vinden op onze website. Heeft u toch nog vragen? Dan beantwoorden die wij graag voor u! Een gezond gebit is erg belangrijk. Niet alleen voor een eerste indruk, maar ook voor uw gezondheid! Een gebit dat niet goed onderhouden is, is namelijk een bron voor ziekteverwekkers. Zorg dus dat uw mondverzorging op orde is, zo houdt u de rest van uw lichaam ook gezond!

Wilt u patiënt bij ons worden? Meld u dan online aan op onze website. Vaak is een eerste afspraak al binnen een aantal werkdagen mogelijk.

Neem contact op

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Neem contact met ons op en we komen hier zo snel mogelijk op terug. Contact opnemen kan via het formulier op de website, maar ook telefonisch of per mail. Tot ziens bij tandartsenpraktijk Tawana!

Mondzorg Dordrecht