Kunstgebit laten maken

Wilt u een kunstgebit laten maken? Tandartsenpraktijk Tawana gevestigd in Papendrecht kan verschillende werkzaamheden aan uw kunstgebit uitvoeren. We kunnen u niet alleen helpen bij uw kunstgebit, maar ook veel verschillende andere tandartsbehandelingen uitvoeren. We zijn dan ook gespecialiseerd in orthodontie, gebitsprotheses, kronen en nog veel meer! Wij begrijpen dat u graag wilt dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zorgen wij er altijd voor dat ervaren tandartsen en assistenten uw gebit verzorgen en u de persoonlijke aandacht bieden die nodig is.

Uw kunstgebit laten maken? Neem contact met ons op!

Kunstgebit laten maken | Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar!

Wist u dat er ongeveer zo’n drie miljoen Nederlanders een ‘normaal kunstgebit’ dragen? Dat zijn er heel wat! Daarom is het belangrijk dat een kunstgebit goed zit en precies af wordt gemeten voor uw mond. Om een kunstgebit te laten maken zal de tandarts eerst een afdruk nemen van uw kaak. Hierdoor krijgt hij/zijn een goed beeld van het gebit, waarnaar hij/zij zich bij het vervaardigen op kan richten. Ook wordt er naar de kleur van de tanden gekeken. Hier kunnen eventueel ook kleine wijzigingen in worden aangebracht.

Het vervelendere gedeelte is de overige tanden en kiezen trekken. Meestal wordt dit niet allemaal tegelijk gedaan, maar over verschillende fases zodat uw tandvlees goed kan helen. Als alles klaar is heeft u een prachtig kunstgebit laten maken!

Over Tandartsenpraktijk Tawana

Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan behandelingen. Ons team bestaat uit deskundige teamleden die ieder hun eigen functie vervullen. Hierdoor kunnen we u alle tandheelkundig zorg verlenen die u nodig heeft. In onze praktijk staat de aandacht voor uw gebit voorop. Daarom richten wij ons op kwaliteit en staan vakkundige behandelingen voorop. Bekijk welke behandelingen wij verrichten.

Neem contact op

Heeft u vragen over een kunstgebit laten maken? Of wil u iets anders weten? Neem gerust contact met ons op! U kunt ook gemakkelijk patiënt bij ons worden en binnen enkele dagen een afspraak krijgen. Laat u gegevens achter via ons contactformulier of bel naar 078 641 0523.

Kunstgebit laten maken