Kunstgebit Rotterdam

Als u op zoek bent naar een tandarts voor een kunstgebit Rotterdam, dan is Tandartsenpraktijk Tawana uw specialist. Wij zijn een praktijk gevestigd in Papendrecht met vrijwel alle specialisaties in huis. Dus ook voor een kunstgebit kunt u bij ons terecht. Een kunstgebit vervangt de eigen tanden en kiezen en kan tegenwoordig zo mooi worden gemaakt, dat het niet van echt te onderscheiden is. Maar hoe gaat de procedure in zijn werk, welke mogelijkheden zijn er allemaal, wordt het vergoed en kunnen er ook problemen ontstaan?

Tandartsenpraktijk Tawana beantwoord graag al deze vragen voor u. Neem gerust contact met ons op of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult met onze specialist.

Klikgebit of kunstgebit Rotterdam? | Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar!

Als er te veel kiezen getrokken zijn, of als er tanden gaan ontbreken zal er een vervanging moeten komen. U bent dan toe aan uw eerste kunstgebit. Bij een nieuw kunstgebit aanmeten krijgt u in principe meerdere afspraken. Maar naast een kunstgebit is er ook de mogelijkheid voor een klikgebit. Maar wat is nu eigenlijk het verschil? Dat leggen wij graag even kort voor u uit;

Een ‘gewoon’ kunstgebit zit los in de mond. Een klikgebit zit vastgeklikt op implantaten: metalen staafjes die in het kaakbot worden vastgezet. Eigenlijk is dat het belangrijkste verschil tussen een kunstgebit en een klikgebit. Maar daar is natuurlijk nog niet alles mee gezegd. Er zijn namelijk nog veel meer verschillen tussen een kunstgebit en een klikgebit, bijvoorbeeld als het gaat om het aanmeten en de verzorging van de prothese.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over het aanmeten van een kunst,- of klikgebit? Neem dan zeker even contact met ons op. In een persoonlijk consult gaan we samen met u kijken welke methode het beste aansluit bij uw gebit en wensen. Wij vertellen u hoe dit proces in zijn werk gaat en wat de voor en nadelen zijn. Neem telefonisch contact met ons op via 078-641 05 23.

Bij Tandartsenpraktijk Tawana staan wij voor u klaar!

Kunstgebit Rotterdam