Facing Tandarts

Bent u op zoek naar een facing tandarts? Dan bent u bij tandartspraktijk Tawana aan het juiste adres. Bij tandartspraktijk Tawana staat de aandacht voor uw gebit voorop. Wij zijn een ervaren en deskundige praktijk. U kunt altijd contact met ons opnemen wanneer u meer informatie wilt ontvangen over de mogelijkheden voor u of wanneer u een afspraak wilt inplannen.

Facing Tandarts mogelijkheden

Oorspronkelijk is een facing een dun plaatje keramiek dat op een tand of kies kan worden geplakt. Het doel hiervan is om de tand of kies een beter uiterlijk te geven. Meestal moet vanwege de vorm van het element een beetje worden bijgeslepen. Maar soms kan het keramische plaatje op een ongeslepen element worden geplakt.

Facing tandarts

Verdere informatie

Al onze facings worden gemaakt van keramiek (gemodificeerd veldspaatporselein), een natuurlijke stof die bijzonder goed door het lichaam wordt verdragen en heel veel lijkt op het natuurlijke glazuur van de tand. Over het algemeen wordt standaard een periode van 10 jaar aangehouden dat een facing mee moet gaan. In onze praktijk hebben we de ervaring dat kronen en facings veel langer mee gaan, vaak wel meer dan 30 jaar.

Patiënt worden?

Wanneer u een facing wilt laten zetten kunt u altijd contact met ons opnemen. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt kunnen wij vaak nog dezelfde dag de facing zetten.

U kunt via de website of telefonisch een afspraak maken. Een eerste afspraak is meestal mogelijk binnen een (aantal) werkdag(en). Ook voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Facing Tandarts