Facing Tanden Kosten

Wanneer u niet tevreden bent met uw tanden, kunt u kiezen voor facing. Facing is een methode waarbij een dun plaatje keramiek op uw tand of kies wordt geplakt. Het doel hiervan is om uw gebit een beter uiterlijk te geven. Tandartspraktijk Tawana heeft veel ervaring in het zetten van facings. U kunt altijd contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen of wanneer u benieuwd bent naar de facing tanden kosten.

Mogelijkheden Facing tanden kosten

Tandartspraktijk Tawana is een ervaren en deskundige praktijk waar de aandacht voor uw gebit voorop staat. U bent voor facings daarom bij ons aan het juiste adres! Bij tandartspraktijk Tawana worden alle facings gemaakt van keramiek (gemodificeerd veldspaatporselein). Dit is een natuurlijke stof die heel veel lijkt op het natuurlijke glazuur van de tand en die bijzonder goed door het lichaam wordt verdragen.

Facing tanden kosten

Verdere informatie

Wanneer wij een facing plaatsen moet er meestal een beetje worden bijgeslepen. Maar soms kan het keramische plaatje op een ongeslepen tand of kies worden geplakt. Een facing gaat over het algemeen voor een periode van 10 jaar mee. Maar bij ons in de praktijk hebben wij gemerkt dat facings vaak wel meer dan 30 jaar mee gaan.

Neem contact op

Wilt u een facing laten zetten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt via de website of telefonisch een afspraak maken. Een eerste afspraak is meestal mogelijk binnen een (aantal) werkdag(en). Wanneer u een afspraak heeft gemaakt kunnen wij vaak nog dezelfde dag de facing zetten.

Facing Tanden Kosten