Tandartspraktijk Tawana

Facing Tanden Kosten

Wanneer u niet tevreden bent met uw tanden, kunt u kiezen voor facing. Facing is een methode waarbij een dun plaatje keramiek op uw tand of kies wordt geplakt. Het doel hiervan is om uw gebit een beter uiterlijk te geven. Tandartspraktijk Tawana heeft veel ervaring in het zetten van facings. Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van facings? Of wilt u meer details over de exacte prijs van het plaatsen van  facings voor u tanden of over de behandeling zelf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, of maak eenvoudigweg online een afspraak. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen.

Opties

Mogelijkheden Facing tanden kosten

Tandartspraktijk Tawana is een ervaren en deskundige praktijk waar de aandacht voor uw gebit voorop staat. U bent voor facings daarom bij ons aan het juiste adres! Bij tandartspraktijk Tawana worden alle facings gemaakt van keramiek (gemodificeerd veldspaatporselein). Dit is een natuurlijke stof die heel veel lijkt op het natuurlijke glazuur van de tand en die bijzonder goed door het lichaam wordt verdragen.

Details

Verdere informatie

Wanneer wij een facing plaatsen moet er meestal een beetje worden bijgeslepen. Maar soms kan het keramische plaatje op een ongeslepen tand of kies worden geplakt. Een facing gaat over het algemeen voor een periode van 10 jaar mee. Maar bij ons in de praktijk hebben wij gemerkt dat facings vaak wel meer dan 30 jaar mee gaan. De Kosten van facing aan tanden kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal facings dat nodig is en de complexiteit van de behandeling.

Contact opnemen

Afspraak maken

Neem gemakkelijk contact met ons op een maak een afspraak voor uw bezoek aan ons.

Google
Tandartspraktijk Tawana
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader