Facings laten plaatsen

Wilt u facings laten plaatsen of bent u er over aan het na denken? Dan bent u bij Tandartspraktijk Tawana aan het juiste adres. Tandartspraktijk Tawana werkt met teamleden die ieder een eigen functie vervullen. Zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen, daarom zijn wij ook voor facings de aangewezen partij voor u!

Bent u enthousiast en wilt u een afspraak maken om facings te laten plaatsen? Neem dan telefonisch contact op – tijdens openingstijden van onze praktijk – telefoon: 078-6410523.

Wat is een facing? – Tandartspraktijk Tawana

Een facing is oorspronkelijk een dun plaatje keramiek dat op een tand of kies wordt geplakt met de bedoeling de tand of kies een fraaier uiterlijk te geven. Soms wordt het keramische plaatje op een onbeslepen element geplakt, maar meestal moet vanwege de vorm het element een beetje worden beslepen. Soms alleen de voorkant maar vaak ook iets van de bovenkant en de zijkanten. Bij de patiënt hieronder is aan alle zijden wat weggeslepen. Afhankelijk van de situatie moet er veel of weinig van de tand worden afgeslepen.

Facings laten plaatsen

Hoelang gaan facings mee?

De facings gaan in het algemeen 10 jaar mee. In onze praktijk hebben wij de ervaring dat facings veel langer mee gaan, vaak wel meer dan 30 jaar. Aangezien tandarts Tawana al meer dan 15 jaar veel ervaring heeft met keramische restauraties kan de duurzaamheid hiervan vrij nauwkeurig worden gemeten.

Wil je meer informatie over facings? Neem dan een kijkje op de facing pagina van onze website!

Neem contact op

Wilt u patiënt worden bij onze praktijk? U bent van harte welkom. Een eerste afspraak is meestal mogelijk binnen een (aantal) werkdag(en). U kunt zich telefonisch aanmelden of maak gebruik van onze contactpagina.

Wij zijn maandag tot en met donderdag geopend van 08:00 – 12:00 en 13:00 -17:00. Vrijdag alleen op afspraak en in het weekend en wordt er waargenomen en kunt u bellen naar: 088-1184235.

Facings laten plaatsen