Tandartspraktijk Tawana

Facings prijs

Wilt u van de facings de prijs weten? Dan bent u bij Tandartspraktijk Tawana aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in vele behandelingen, en zijn hierin zeer ervaren. Ook voor facings bent u bij ons aan het juiste adres. Alle tarieven vindt u hier op onze website. De tandarts en het team van Tandartspraktijk Tawana bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid.

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Kosten

Facings prijs

Al onze facings en al onze kronen worden gemaakt van keramiek (gemodificeerd veldspaatporselein), een natuurlijke stof die bijzonder goed door het lichaam wordt verdragen en heel veel lijkt op het natuurlijke glazuur van de tand. Beide materialen zijn uiterst slijtvast en er is geen verschil in uitzetting bij warmte en koude, zodat dat geen invloed op elkaar heeft. Doordat er geen metaal zit in keramiek kent men ook niet het probleem van metaaloxiden in de mond en van hinderlijke elektrische spanningen, dat je wel aantreft tussen bijvoorbeeld een gouden kroon en een er naastgelegen amalgaamvulling. Metaalvrije restauraties, dat is iets waar men steeds meer naar streeft.

Informatie

Wat is een facing?

Een facing is oorspronkelijk een dun plaatje keramiek dat op een tand of kies wordt geplakt met de bedoeling de tand of kies een fraaier uiterlijk te geven. Soms wordt het keramische plaatje op een ongeslepen element geplakt, maar meestal moet vanwege de vorm het element een beetje worden geslepen. Soms alleen de voorkant maar vaak ook iets van de bovenkant en de zijkanten. Bij de patiënt hieronder is aan alle zijden wat weggeslepen.

Termijn

Hoelang gaan de facings mee?

Over het algemeen gaat een facing voor een periode van 10 jaar mee. Maar in onze praktijk hebben we de ervaring dat facings veel langer mee gaan, vaak wel meer dan 30 jaar. Twijfel daarom niet en vraag de facing tanden prijs op.

Contact opnemen

Afspraak maken

Neem gemakkelijk contact met ons op een maak een afspraak voor uw bezoek aan ons.

Google
Tandartspraktijk Tawana
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader