Facings tandarts

Bent u op zoek naar een facings tandarts? Dan bent u bij Tandartsenpraktijk Tawana zeker aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd in Papendrecht en staan graag voor u klaar op het gebied van tandheelkunde, orthodontie en mondhygiëne. De tandarts en het team van Tandartspraktijk Tawana bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Facings tandarts | Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar!

Al onze facings en al onze kronen worden gemaakt van keramiek (gemodificeerd veldspaatporselein), een natuurlijke stof die bijzonder goed door het lichaam wordt verdragen en heel veel lijkt op het natuurlijke glazuur van de tand. Beide materialen zijn uiterst slijtvast en er is geen verschil in uitzetting bij warmte en koude, zodat dat geen invloed op elkaar heeft. Doordat er geen metaal zit in keramiek kent men ook niet het probleem van metaaloxiden in de mond en van hinderlijke elektrische spanningen, dat je wel aantreft tussen bijvoorbeeld een gouden kroon en een er naastgelegen amalgaamvulling. Metaalvrije restauraties, dat is iets waar men steeds meer naar streeft.

Neem contact op

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Ook als u patiënt bij ons wilt worden, kunt u dat direct online regelen. Vaak is een eerste afspraak al binnen een aantal werkdagen mogelijk. Tot ziens bij Tandartsenpraktijk Tawana!

Facings tandarts