Facings zetten

Facings zetten kunt u laten doen bij Tandartsenpraktijk Tawana! Wij helpen u graag bij het bereiken van een prachtig gebit dat meehelpt aan die stralende glimlach! Verfraai uw gebit en krijg meer zelfvertrouwen. Voordat we de behandeling starten zullen we samen met u kijken en het behandelplan opstellen. Wist u dat we naast het plaatsen van facings u ook kunnen helpen bij andere behandelingen zoals implantaten, kronen en bruggen en orthodontie.

Neem contact met ons op voor meer informatie of wordt patiënt.

Facings zetten | Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar!

Bij Tandartsenpraktijk Tawana worden de facings gemaakt van keramiek (gemodificeerd veldspaatporselein). Deze stof wordt enorm goed door het lichaam verdragen en lijkt op natuurlijk glazuur van uw tanden. Het materiaal is slijtvast waardoor er geen verschil in uitzetting bij warmte en koud wordt ervaren. Tevens is er geen metaal aanwezig in de facings waardoor men het probleem van metaaloxiden in de mond niet herkent.

Allereerst zal er een afdruk van uw gebit gemaakt worden en vervolgens worden er indien nodig aan uw tanden geslepen, dit minimaal voor het passend maken. Op basis hiervan kan de tandarts de facing voor u op maat maken. Uiteindelijk kunt u de facings laten zetten en kunt u naar huis met een prachtig gebit.

Facings zetten

Over tanddartsenpraktijk Tawana

In onze tandartsenpraktijk kunt u naast de facings laten zetten, ook terecht voor verschillende behandelingen. Zo zijn we niet alleen gespecialiseerd in Cosmetische Tandheelkunde, maar ook in Implantologie, Cerec Kronen en Orthodontie. Daarnaast hebben we ook een mondhygiënist die in de praktijk aanwezig is. Ons team werkt altijd met het oog voor de patiënt. We bieden dan niet alleen zorg, maar geven u ook persoonlijke aandacht en advies over uw mond en gebit. Goed om te weten is dat we in onze praktijk Nederlands, Engels en Duits spreken.

Neem contact op

Facings zetten een goede optie voor u? Laat het aan ons over! We behandelen u graag met de uiterste zorg. Wilt u patiënt worden bij onze praktijk? U bent van harte welkom. Binnen enkele dagen kunt u al een eerste afspraak maken. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Facings zetten