Goedkoop facings laten zetten

Wilt u goedkoop facings laten zetten? Dan bent u bij Tandartspraktijk Tawana zeker aan het juiste adres! Wij hebben alle kennis en expertise in huis om u van facings te voorzien waar u nog jarenlang plezier van heeft. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat u zo lang mogelijk profijt heeft van onze behandelingen, want uw gebit is erg belangrijk. Zowel voor de uitstraling als voor de gezondheid! Op onze website vindt u informatiefolders van al onze behandelingen. Hier kunt u alle informatie uit halen die u nodig heeft als het gaat om facings laten zetten.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Goedkoop facings laten zetten | Tandartspraktijk Tawana

Al onze facings en al onze kronen worden gemaakt van keramiek (gemodificeerd veldspaatporselein), een natuurlijke stof die bijzonder goed door het lichaam wordt verdragen en heel veel lijkt op het natuurlijke glazuur van de tand. Beide materialen zijn uiterst slijtvast en er is geen verschil in uitzetting bij warmte en koude, zodat dat geen invloed op elkaar heeft.

Doordat er geen metaal zit in keramiek kent men ook niet het probleem van metaaloxiden in de mond en van hinderlijke elektrische spanningen, dat je wel aantreft tussen bijvoorbeeld een gouden kroon en een er naastgelegen amalgaamvulling. Metaalvrije restauraties, dat is iets waar men steeds meer naar streeft.

Neem contact op

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor u klaar en geven u graag alle informatie die u nodig heeft. Ook als u patiënt wilt worden, kunt u dit telefonisch aan ons doorgeven, maar u kunt ook het formulier op de website invullen. De eerste afspraak is vaak al binnen en aantal werkdagen mogelijk!

Goedkoop facings laten zetten