Mooie tanden facings

Bent u op zoek naar mooie tanden facings? Dan bent u bij Tandartsenpraktijk Tawana zeker aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd in Papendrecht, en zijn gespecialiseerd in alle soorten behandelingen op het gebied van orthodontie, mondhygiëne en tandheelkunde. Daarom kunnen wij u met alle soorten problemen helpen. De tandarts en het team van Tandartspraktijk Tawana bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Mooie tanden facings | Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar

Al onze facings en al onze kronen worden gemaakt van keramiek (gemodificeerd veldspaatporselein), een natuurlijke stof die bijzonder goed door het lichaam wordt verdragen en heel veel lijkt op het natuurlijke glazuur van de tand. Beide materialen zijn uiterst slijtvast en er is geen verschil in uitzetting bij warmte en koude, zodat dat geen invloed op elkaar heeft. Doordat er geen metaal zit in keramiek kent men ook niet het probleem van metaaloxiden in de mond en van hinderlijke elektrische spanningen, dat je wel aantreft tussen bijvoorbeeld een gouden kroon en een er naastgelegen amalgaamvulling. Metaalvrije restauraties, dat is iets waar men steeds meer naar streeft.

Neem contact op

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Ook kunt u het op de website aangeven als u patiënt wilt worden. Vaak is een eerste afspraak al binnen enkele werkdagen mogelijk! Tot ziens bij Tandartspraktijk Tawana.

Mooie tanden facings