Implantaat kies plaatsen

Kunnen wij voor u een implantaat kies plaatsen? Bij Tandartsenpraktijk Tawana kunnen we u goed van dienst zijn voor verschillende disciplines. Zo zijn we een praktijk waarin we u kunnen helpen met Cosmetische Tandheelkunde, Implantologie, Cerec Kronen, Orthodontie en nog veel meer soorten behandelingen. Ons team van tandartsen en assistenten helpt u graag met het behandelen van uw tandproblemen. We bieden advies en tips over uw mondverzorging en reiniging van uw gebit.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op! Of plan uw afspraak in!

Uitleg Implantaat kies plaatsen  | Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar!

Hieronder leggen we u stap voor stap uit hoe we een implantaat plaatsen:

  1. Allereerst verzamelen we dergelijke gegevens, zoals röntgenfoto’s om te zien hoe uw gebit eruitziet. Op basis van deze foto’s wordt gekeken welke oplossingen er zijn en deze worden zorgvuldig met u besproken. Goed om te benoemen is dat er voldoende bot aanwezig moet zijn om de implantaten te kunnen plaatsen. Wanneer dit niet het geval is kan botopbouw genoodzaakt zijn.
  2. Het behandelplan en de bijbehorende kosten worden opgesteld.
  3. Wanneer alles akkoord is kunnen we beginnen met het plaatsen van het implantaat. Dit wordt gedaan na het inbrengen van de verdoving. Het tandvlees wordt los gemaakt en er wordt een gaatje in het kaakbot geboord. Hierin wordt het implantaat geplaatst. Vervolgens wordt er gehecht en wordt deze behandeling herhaalt.
  4. Nu is het tijd voor de genezing. Dit duurt 6 weken tot enkele maanden. Het implantaat moet goed met uw kaakbot vergroeid zijn.
  5. De definitieve kroon of tijdelijke prothese wordt geplaatst.
  6. Controle is belangrijk in de laatste fase evenals de nazorg. Het is belangrijk dat u een keer per jaar terugkomt en er gecontroleerd wordt of alles nog goed zit.

Neem contact op

Meer weten over een implantaat kies plaatsen? Of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via het contactformulier. Ook kunt u ons bellen via 078 641 0523 . Wanneer u zich wilt inschrijven als nieuwe patiënt, kunt u het inschrijfformulier invullen. Wij zullen u dan benaderen voor een afspraak!

Implantaat kies plaatsen