Implantaat laten plaatsen

Wilt u graag een implantaat laten plaatsen, door een professionele tandarts? Dan bent u bij Tandartspraktijk Tawana aan het juiste adres. In onze praktijk kunt u er verzekerd van zijn dat u alle persoonlijk aandacht krijgt, die u nodig heeft. Onze tandartsen zijn elk gespecialiseerd in hun eigen gebied. Zo kunt u bij ons terecht voor mondhygiëne, orthodontie en tandheelkunde. Als u dus implantaten wilt laten plaatsen, zit u goed bij ons

Wilt u een afspraak maken om langs te komen voor advies? Neem dan contact met ons op.

Implantaat laten plaatsen | Tandartspraktijk Tawana

Als u het advies heeft gekregen om implantaten in uw mond te laten plaatsen, komen er verschillende fases bij kijken. Als eerst komt u bij ons op advies gesprek. Wij onderzoeken uw gebit en maken een plan. Als u akkoord gaat met dit plan zullen vervolgens de implantaten worden geplaatst. Omdat het tandvlees en kaakbot eerst moet helen en moet vastgroeien aan de schroef, wordt er nog geen prothese opgezet. Pas als het goed is geheeld kan de prothese erop worden gezet. Het komt wel eens voor dat het tandvlees over de schroef is heen gegroeid. Dat is niet erg, want het kan weer een stukje worden open gesneden waarbij de prothese erop kan worden gezet.

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt u niet onder narcose gebracht. Er wordt slechts plaatselijke verdoving gezet, waardoor u niks zal voelen. Op de plek waar het implantaat zal komen, wordt het kaakbot zichtbaar gemaakt, zodat er makkelijk in geboord kan worden.

Neem contact op

Mocht u nog vragen hebben over een implantaat laten plaatsen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag klaar om u het beste advies te geven.

Implantaat laten plaatsen