Implantaat Papendrecht

Voor een implantaat Papendrecht bent u bij tandartsenpraktijk Tawana helemaal goed! Wij zijn een praktijk gevestigd in Papendrecht met vrijwel alle specialisaties in huis. Een implantaat is een kunstwortel tand geïmplanteerd op de plaats van een natuurlijke tand. Implantaten hebben de vorm van een schroef die kan worden ingebracht in het kaakbot. Bij tandartsenpraktijk Tawana hebben wij een team van experts die deze behandeling samen met u doornemen. Het plaatsen van implantaten kan in zeer veel situaties worden toegepast. Dit kan variërend van steunpunt voor een beugel tot een drukknop onder een kunstgebit. Bij tandartsenpraktijk Tawana helpen wij u graag.

Bent u benieuwd naar wat tandartsenpraktijk Tawana voor u kan betekenen op het gebied van implantaten? Of wilt u patiënt bij ons worden? Neem gerust contacmet ons op!

Implantaat Papendrecht  | Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar!

Implantologie is het plaatsen van een tand implantaat. Implantaten worden gemaakt van lichaamsvriendelijk materiaal zoals titanium. Soms zijn ze voorzien van een keramische laag. Een implantaat vervangt een afwezige tandwortel en wordt als een schroef in de kaak gebracht. Het implantaat biedt houvast voor een kroon, brug of overkappingsprothese.

De voordelen van Implantaat Papendrecht

  • Alle specialisten onder 1 dak
  • Afspraken met alle bekende zorgverzekeraars
  • Geen wachtlijst
  • Binnen 1 dag een afspraak
  • Voorrangsregeling bij spoedklachten
  • Sterke en mooie tanden, ook binnen uw budget

In drie situaties is een behandeling met implantaten mogelijk. De eerste situatie is, als een enkele tand of kies ontbreekt. In dit geval plaatst een tandarts-implantoloog een kroon op een implantaat. Als er echter meerdere tanden of kiezen ontbreken, dan dient een brug op een of twee implantaten te worden geplaatst. Ten slotte in het derde geval wordt een gebitsprothese op twee of meerdere implantaten gedaan. Als doel ontbrekende tanden en kiezen te vervangen. In dit laatste geval wordt door middel van een overkappingsprothese de implantaten vastgeklikt. Dit wordt ook wel een klikgebit genoemd. Een klikgebit op een implantaat is uitneembaar, maar kronen en bruggen op implantaten zijn daarentegen permanent in een kaak bevestigd.

Neem contact op

Wilt u meer weten over het plaatsen van implantaten bij tandartspraktijk Tawana? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Voordat een implantaat kan worden geplaatst, dient echter aan een aantal voorwaarden te zijn voldaan. Zo kan er pas tot een behandeling worden overgegaan wanneer de kaak volgroeid is en er voldoende kaakbot aanwezig is voor de verankering van de implantaten. Wij kijken hier bij de eerste afspraak uitvoerig naar en denken met u mee wat de beste oplossing voor uw gebit is.

Implantaat Papendrecht