Tandartspraktijk Tawana

Implantaat Papendrecht

Voor het plaatsen van een implantaat in  Papendrecht bent u bij tandartsenpraktijk Tawana helemaal goed! Wij zijn een praktijk gevestigd in Papendrecht met vrijwel alle specialisaties in huis. Een implantaat is een kunstwortel tand geïmplanteerd op de plaats van een natuurlijke tand. Implantaten hebben de vorm van een schroef die kan worden ingebracht in het kaakbot. Bij tandartsenpraktijk Tawana hebben wij een team van experts die deze behandeling samen met u doornemen. Het plaatsen van implantaten kan in zeer veel situaties worden toegepast. Dit kan variërend van steunpunt voor een beugel tot een drukknop onder een kunstgebit. Bij tandartsenpraktijk Tawana helpen wij u graag.

Bent u benieuwd naar wat tandartsenpraktijk Tawana voor u kan betekenen op het gebied van implantaten in Papendrecht? Of wilt u patiënt bij ons worden? Neem gerust contact met ons op!

Papendrecht

Implantaat

Implantologie is het plaatsen van een tand implantaat. Implantaten worden gemaakt van lichaamsvriendelijk materiaal zoals titanium. Soms zijn ze voorzien van een keramische laag. Een implantaat vervangt een afwezige tandwortel en wordt als een schroef in de kaak gebracht. Het implantaat biedt houvast voor een kroon, brug of overkappingsprothese.

Beneficiaire factoren

De voordelen van Implantaat Papendrecht

  • Alle specialisten onder 1 dak
  • Afspraken met alle bekende zorgverzekeraars
  • Geen wachtlijst
  • Binnen 1 dag een afspraak
  • Voorrangsregeling bij spoedklachten
  • Sterke en mooie tanden, ook binnen uw budget

In drie situaties is een behandeling met implantaten mogelijk. De eerste situatie is, als een enkele tand of kies ontbreekt. In dit geval plaatst een tandarts-implantoloog een kroon op een implantaat. Als er echter meerdere tanden of kiezen ontbreken, dan dient een brug op een of twee implantaten te worden geplaatst. Ten slotte in het derde geval wordt een gebitsprothese op twee of meerdere implantaten gedaan. Als doel ontbrekende tanden en kiezen te vervangen. In dit laatste geval wordt door middel van een overkappingsprothese de implantaten vastgeklikt. Dit wordt ook wel een klikgebit genoemd. Een klikgebit op een implantaat is uitneembaar, maar kronen en bruggen op implantaten zijn daarentegen permanent in een kaak bevestigd.

Contact opnemen

Afspraak maken

Neem gemakkelijk contact met ons op een maak een afspraak voor uw bezoek aan ons.

Google
Tandartspraktijk Tawana
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader