Tandartspraktijk Tawana

Implantaten plaatsen in onderkaak

Implantaten plaatsen in onderkaak bij tandartspraktijk Tawana? Onze praktijk is gespecialiseerd in Implantologie. Bij ons kunt u terecht voor het laten plaatsen van een implantaat. Onze teamleden zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en uw gebit te verzorgen zoals dit hoort. Zo bieden wij u persoonlijke zorg, aandacht én advies voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid.

Meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Uitleg

Hoe werkt implantaten plaatsen in onderkaak?

Hert klinkt allemaal spannend en misschien ook wel ingewikkeld, maar eigenlijk is het plaatsen van een implantaat een vrij eenvoudig proces. Een implantaat is eigenlijk een soort ‘kunstwortel’, gemaakt van titanium, die op de plek van een verloren wortel geplaatst wordt.

Allereerste komt u op consult en zullen wij een röntgenfoto maken, waar de onder- en bovenkaak in een foto zichtbaar zijn. We voeren een mondonderzoek uit en luisteren naar uw wensen. Op basis hiervan kunnen we samen met u een behandelplan opstellen met de stappen die leiden tot het plaatsen van uw implantaat.

Met plaatselijke verdoving wordt er een sneetje gemaakt in uw tandvlees en komt het kaakbot in beeld, hier wordt een klein gaatje geboord en opgeboord tot de gewenste dikte en lengte. De implantaten worden geplaatst en daarna worden deze afgesloten met een tijdelijke genezingskap.

Nu begint het hertstel. Een implantaat moet vastgroeien in het kaakbot. Dit kan 6 weken tot zelfs 6 maanden duren. Dit is allemaal afhankelijk van verschillende factoren.

Nu u een implantaat heeft kunnen nieuwe tanden zoals een kroon, brug of gebit vervaardigd worden. Uw nieuwe tanden worden gemaakt in een tandtechnisch laboratorium. Tijdens de behandeling wordt de genezingskap verwijderd en worden uw nieuwe tanden bevestigd aan de implantaten. Hierna dient u enkel te zorgen voor goede mondhygiëne om lang en probleemloos met uw gebit door te gaan.

Meer informatie

Behandelingen

Bij Tandartspraktijk Tawana kunt u verschillende behandelingen laten uitvoeren. Hier vindt u een overzicht van alle behandelingen en de informatie die erbij hoort.

Contact opnemen

Afspraak maken

Neem gemakkelijk contact met ons op een maak een afspraak voor uw bezoek aan ons.

Google
Tandartspraktijk Tawana
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader