Tandartspraktijk Tawana

Implantologie Dordrecht

Bent u op zoek naar implantologie mogelijkheden in Dordrecht? Of wilt u weten waar u terecht kunt? Bij tandartsenpraktijk Tawana bent u aan het juiste adres. Onze implantologie kennis en vaardigheden zijn erg uitgebreid. Wij bieden u zorg, persoonlijke aandacht en geven kundige adviezen voor uw mond en gebit.

Bent u benieuwd naar wat tandartsenpraktijk Tawana voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Informatie

Implantologie Dordrecht

Implantologie is het snelst groeiende onderdeel van de tandheelkunde en heeft het doel één of meerdere tanden te vervangen door tand implantaten. Implantaten kunnen in veel situaties worden toegepast, variërend van steunpunt voor een beugel tot een drukknop onder een kunstgebit. Veel voorkomende situaties zijn onder anders een brug op implantaten, enkele tandvervanging en overkapping protheses. Wanneer bij iemand het kaakbot uitgegroeid is (ongeveer vanaf 18 jaar) kunnen in principe implantaten geplaatst worden.

Een gebit wat niet goed onderhouden wordt is een bron voor ziekteverwekkers. Daarom staan we bij tandartsenpraktijk Tawana voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt en denken altijd met u mee. Voor overige behandeling verwelkomen wij u graag. We zien u dan graag regelmatig voor een periodieke controle. Tijdens dit bezoek nemen we de dagelijkse mondverzorging met u door, zodat uw gebit en mond gezond blijven. Indien nodig ondernemen we actie om de mondhygiëne te verbeteren.

Fases

Implantaat plaatsen in Dordrecht

Implantaten zijn in verschillende doorsneden en lengten verkrijgbaar. Het kan zijn dat u één tand of kies mist. Op deze plek kan dan een implantaat in het bot worden geplaatst waarna op het implantaat een kroon kan worden geschroefd of vastgelijmd. Zo wordt de ontbrekende tand vervangen zonder de omliggende tanden te bewerken.

De behandeling bestaat uit een aantal fases. Elke fase kan uit meerdere afspraken bestaan. Allereerst zal worden begonnen met het onderzoek en bespreken van de verschillende mogelijkheden en het gezamenlijk kiezen van een behandelplan. Wanneer u een implantaat laat plaatsen in Dordrecht bij tandartsenpraktijk Tawana, weet u zeker dat u goed geholpen wordt. Persoonlijke aandacht en een goed advies voor uw mond en gebit staan namelijk bij ons bovenaan. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid. We zijn gespecialiseerd in tandheelkunde, mondhygiëne en orthodontie.

Contact opnemen

Afspraak maken

Neem gemakkelijk contact met ons op een maak een afspraak voor uw bezoek aan ons.

Google
Tandartspraktijk Tawana
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader