Tandarts voor implantaten

Bent u op zoek naar een tandarts voor implantaten? Dan bent u aan het juiste adres bij Tandartspraktijk Tawana! Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in het zetten van implantaten en het geven van het juiste advies. In onze praktijk staat persoonlijke aandacht voorop. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen een gezond gebit heeft en tevreden is over zijn gebit.

Wilt u meer weten over de verschillende diensten die wij kunnen leveren? Bekijk dan onze behandelingen pagina.

Tandarts voor implantaten |Tandartspraktijk Tawana

Mocht u een tand of kies missen, dan is het belangrijk dat u er op tijd bij bent en deze laat vervangen door een implantaat. Als u hier te lang mee wacht, kan het zo zijn dat uw gebit gaat inzakken. Dat willen we natuurlijk niet. Mocht u hebben besloten om implantaten te laten zetten, dan kunt u een afspraak maken om een onderzoek te laten doen en vervolgens een plan te laten opstellen. Als u akkoord gaat met het plan, zal het implantaat worden geplaatst. U moet er wel rekening mee houden, dat u in een aantal fases terecht zal komen. Het heeft dus een paar maanden nodig om een goed resultaat neer te zetten.

Neem contact op

Tijdens de behandeling krijgt u plaatselijke verdoving. U wordt dus niet onder narcose gebracht en kan alles meemaken. Als eerste stap zal er geboord worden. Hierbij zal er gebruik worden gemaakt van een smalle boor, die vervolgens steeds dikker zal worden totdat hij de juiste dikte heeft bereikt. Als het gat groot genoeg is zal het implantaat er worden ingedraaid. De hechtingen worden erin gezet en vanaf dan is het afwachten totdat het tandvlees en bot geheeld is. Als het stuk geheeld is kan vervolgens de prothese erop worden gezet.

Heeft u nog vragen over de behandeling of tandarts voor implantaten? Neem dan gerust contact op.

Tandarts voor implantaten