CEREC behandeling

Bent u op zoek naar een tandartsenpraktijk die uw CEREC behandeling uit kan voeren? Tandartsenpraktijk Tawana is er voor u! Bij ons bieden we u de zorg, persoonlijke aandacht en het juiste advies voor de gezondheid van uw mond en gebit. Zo kunt u bij ons terecht voor CEREC. Dit is een moderne digitale methode waarmee we de mooiste (partiële kronen kunnen maken).

Wat is een CEREC behandeling?

Een CEREC behandeling zorgt ervoor dat uw kronen klaar zijn terwijl u wacht! Hierbij is geen afdruk of noodvoorziening nodig en hoeft u dus ook geen tweede afspraak te maken. Het computergestuurde programma maakt het voor de tandarts mogelijk om onlays en inlays in één zitting te vervaardigen. Zelfs kleine burggen kunnen op deze manier worden gemaakt. De voordelen van deze behandeling zijn o.a. dat er minder spanning voor de patiënt is doordat er maar één behandeling nodig is. Verder worden er geen metalen gebruikt in de mond. De restauratie bestaat namelijk 100% uit keramiek.

CEREC behandeling

Over Tawana

Bij Tawana kunt u terecht voor tandheelkunde, mondhygiëne en orthodontie. Het team van tandartsenpraktijk Tawana bestaat uit deskundige teamleden die ieder hun eigen functie vervullen. Hierdoor kunnen wij een breed aanbod aan tandheelkundige zorg verlenen. Bekijk alle behandelingen en de bijbehorende tarieven op onze website. Wanneer u in onze praktijk langs wilt komen als patiënt bent u van harte welkom! Wij kunnen al binnen enkele dagen een afspraak voor u maken. Dit kunt u doen door u aan te melden via het contactformulier.

Neem contact op

Kunnen wij nog vragen beantwoorden over een CEREC behandeling? Of wilt u iets anders weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag! Ook kunt u een afspraak maken als patiënt in onze praktijk. Goed om te weten is dat wij Nederlands, Engels en Duits spreken. Tot snel!

CEREC behandeling