Tandartspraktijk Tawana

Cerec kroon kosten

Bent u benieuwd naar de kosten van het plaatsen van een Cerec kroon? Dan bent u bij Tandartspraktijk Tawana in Papendrecht aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd aan de Poldermolen in Papendrecht, van waaruit we onze behandelingen uitvoeren. Als een gedeelte van, of een gehele kies of tand verdwenen is door cariës of door een ongeval, kan het nodig zijn dit element te vervangen door een kroon of brug. Soms kan ook om cosmetische redenen worden gekozen voor een kroon of brug, of juist om te voorkomen dat kiezen en tanden uitgroeien, als de “tegenliggers” in de andere kaak ontbreken om welke reden dan ook. Ook kan een brug het kauwen verbeteren.

Wilt u meer informatie over het laten zetten van een kroon of over de kosten van het plaatsen van een kroon, of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op!

Financiën

Cerec kroon kosten

CEREC is een computergestuurde behandelmethode, die het voor de tandarts mogelijk maakt kronen, onlays en inlays in één zitting te vervaardigen. Ook eventueel kleine bruggen kunnen op deze manier worden gemaakt. Bij de CEREC methode hoeven geen “gewone” afdrukken te worden gemaakt  (het zo beruchte “happen”) en ook geen noodrestauraties.

Details

Verdere informatie

Cerec is perfect voor die patiënten die alleen nog metaalvrije, keramische restauraties in hun mond willen, waarbij tevens zoveel mogelijk van de eigen tand of kies blijft staan. De digitale afdruk zonder een mond vol afdrukmassa en het niet hoeven dragen van een noodkroon maakt de methode geschikt voor patiënten die een hekel hebben aan het ouderwetse “happen” en tevens voor patiënten die graag in één zitting afbehandeld willen zijn.

Contact opnemen

Afspraak maken

Neem gemakkelijk contact met ons op een maak een afspraak voor uw bezoek aan ons.

Google
Tandartspraktijk Tawana
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader