Tandarts kroon kosten

Bent u op zoek naar de tandarts kroon kosten? Dan bent u bij Tandartspraktijk Tawana zeker aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een breed aantal behandelingen en alle tarieven zijn terug te vinden op onze website. Tandartspraktijk Tawana is gevestigd in Papendrecht en staat voor u klaar op het gebied van kronen zetten, maar uiteraard hebben wij een gevarieerd aantal diensten. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat u zo lang mogelijk profijt heeft van onze behandelingen, want uw gebit is erg belangrijk. Zowel voor de uitstraling als voor de gezondheid! Op onze website vindt u informatiefolders van al onze behandelingen. Hier kunt u alle informatie uit halen die u nodig heeft als het gaat om facings laten zetten.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Tandarts kroon kosten | Tandartspraktijk Tawana

Als een gedeelte van of gehele kies of tand verdwenen is door cariës of door een ongeval, kan het nodig zijn dit element te vervangen door een kroon of brug. Soms kan ook om cosmetische redenen worden gekozen voor een kroon of brug, of juist om te voorkomen dat kiezen en tanden uitgroeien, als de “tegenliggers” in de andere kaak ontbreken om welke reden dan ook. Een kroon is in feite een kapje, dat één afgeslepen tand of kies bedekt en dat afhankelijk van het materiaal hetzelfde uiterlijk heeft als uw oude tand of kies.

Neem contact op

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor u klaar en helpen u graag verder. Op onze website kunt u ook meer informatie vinden over de verschillende behandelingen onder het kopje info. Tot ziens bij Tandartspraktijk Tawana!

Tandarts kroon kosten