Ortho Dordrecht

Bent u op zoek naar een ortho Dordrecht? Dan moet u bij Tandartsenpraktijk Tawana zijn! Onze praktijk is gevestigd in Papendrecht, op een kleine afstand van Dordrecht. Bij ons kunt u terecht voor de standaard tandartsbehandelingen, maar ook orthodontie en mondhygiëne. De tandarts en het team van Tandartspraktijk Tawana bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid.

Ortho Dordrecht | Kom naar tandartsenpraktijk Tawana!

Als u een afspraak bij ons maakt, zullen wij eerst een consultant met u doen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Na het eerste consult zal er een aanvullend onderzoek worden gedaan. Dit onderzoek omvat:

  • het vastleggen van de situatie met digitale foto’s
  • röntgenfoto’s vanuit verschillende hoeken
  • tandafdrukken voor gebitsmodellen

Daarnaast legt de orthodontist jouw wensen vast. De orthodontist zal op basis van deze gegevens een definitief behandelingsplan opstellen. De belangrijkste stappen en overwegingen komen hierin terug. Op basis van het behandelingsplan kunnen de kosten worden vastgesteld. De kosten hangen af van de keuze van de apparatuur en de tijdsduur van de behandeling. De kennismaking, het onderzoek en het beugelplanning kosten in totaal ongeveer 325 euro. Het vormt een onmisbare basis voor een goede behandeling. In het beugelplan worden jouw individuele wensen en mogelijkheden duidelijk gemaakt. Zonder een dergelijk overzicht kun je beter niet starten!

Neem contact op

Wij horen graag als u nog vragen heeft, om meer informatie nodig heeft. Daarnaast kunt u op onze website ook genoeg informatie vinden over de verschillende soorten behandelingen die wij uitvoeren. Wilt u patiënt bij ons worden? Dit kunt u via de website direct aanvragen. Vaak is een eerste afspraak al binnen een aantal werkdagen mogelijk. Tot ziens bij Tandartsenpraktijk Tawana!

Ortho Dordrecht