Tandartspraktijk Tawana

Orthodontie Dordrecht

Op zoek naar een tandarts voor orthodontie Dordrecht? Dan is Tandartsenpraktijk Tawana wellicht de tandarts voor u! Op slechts een paar minuten van Dordrecht vindt u onze praktijk in Papendrecht. Wij zijn een praktijk met specialisten waar u voor de meest uiteenlopende behandelingen terecht kunt. Denk hierbij aan facings, wortelkanaalbehandelingen, implantologie, protheses en dus ook orthodontie. Ga ik mijn beugel bij tandarts of orthodontist laten zetten? Dat kan een vraag zijn die door uw hoofd speelt. We snappen heel goed dat scheefstaande tanden u kunnen belemmeren in het dagelijks leven. Daarom gaan wij graag met u een traject in om uw tanden weer mooi recht te krijgen, zodat u kunt gaan genieten van een mooi gebit!

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Tandartspraktijk Tawana staat voor u klaar!

Orthodontie Dordrecht

Na het eerste consult zal er een aanvullend onderzoek worden gedaan. Dit onderzoek omvat onder andere:

  • Het vastleggen van de situatie met digitale foto’s.
  • Röntgenfoto’s vanuit verschillende hoeken.
  • Tandafdrukken voor gebitsmodellen.

Daarnaast legt de orthodontist uw wensen vast. De ortho zal op basis van deze gegevens een definitief behandelingsplan opstellen. De belangrijkste stappen en overwegingen komen hierin terug. Heeft u wellicht een onregelmatige stand met een grote spleet tussen de boven snijtanden, waardoor de hoektanden niet goed in de rij kunnen doorbreken? Dan biedt een beugel de uitkomst. Ook als u bijvoorbeeld een grote overbeet heeft door een terug liggende onderkaak, dan is het dragen van een beugel zeker aan te raden.

kortom, wat de redenen voor u ook zijn dat u graag een beugel wilt, Tandartsenpraktijk Tawana zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk weer een recht en prachtig gebit heeft. De duur van het dragen van een beugel kan verschillen van wellicht een half jaar tot misschien 2 jaar. Dit heeft alles te maken met hoe snel uw gebit zich aanpast. Maar ook of u de door de orthodontist opgelegde taken zoals bijvoorbeeld het dragen van elastieken, naleeft.

Meer informatie

Behandelingen

Bij Tandartspraktijk Tawana kunt u verschillende behandelingen laten uitvoeren. Hier vindt u een overzicht van alle behandelingen en de informatie die erbij hoort.

Contact opnemen

Afspraak maken

Neem gemakkelijk contact met ons op een maak een afspraak voor uw bezoek aan ons.

Google
Tandartspraktijk Tawana
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader