Orthodontist Dordrecht centrum

Bent u op zoek naar een Orthodontist Dordrecht centrum en daarbuiten? Op korte afstand van het centrum van Dordrecht kunt u Tandartsenpraktijk Tawana vinden. Onze praktijk is makkelijk bereikbaar aan Poldermolen 1 in Papendrecht. Hier kunnen we ervoor zorgen dat u gebit weer straalt! Orthodontie is niet alleen voor het cosmetisch verbeteren van uw gebit, het is ook belangrijk voor de gezondheid van uw gebit. Het zorgt ervoor dat iemand goed kan bijten, kauwen, praten en lachen.

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Orthodontist Dordrecht centrum | Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar!

Bij ons in de tandartsenpraktijk helpen we voor zowel volwassenen als kinderen aan een gezond gebit, wij hebben al jarenlange ervaring en kunnen daarom precies vertellen welke beugel behandeling het beste bij u past. Wij vinden het belangrijk dat u als persoon centraal staat en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt. Door middel van een professionele, persoonlijke en deskundige behandeling proberen we u te voorzien van een prachtige lach en meer zelfvertrouwen.

Over Tawana

U bent altijd welkom in onze tandartsenpraktijk, waar we er alles aan doen om uw gebit stralend te maken. Naast orthodontie kunnen we ook andere behandelingen uitvoeren. Zo kunt u bij ons terecht voor vullingen, wortelkanaalbehandelingen, facings, kronen en bruggen. Maar ook voor orthodontie, implantologie en protheses. Ons team van tandarts en assistentes helpen u graag verder en stellen u op uw gemak. Ook hebben we een mondhygiënist die op donderdag aanwezig is, voor het reinigen van uw gebit, want een schoon gebit voorkomt verdere klachten. Wilt u patiënt worden? Schrijf u in!

Neem contact op

Wilt u nog iets weten over onze Orthodontist Dordrecht centrum? Of heeft u nog andere vragen? Dan kunt u deze stellen via ons contact formulier of bellen op 078 641 0523. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@tawana.nl.

Orthodontist Dordrecht centrum