Orthodontist kosten

De orthodontist kosten weten voor jong & oud? Het krijgen van een beugel is in eerste instantie om ervoor te zorgen dat uw gebit cosmetisch mooi recht komt te staan. Hierin zit echter wel een prijskaartje aan. Veel mensen vragen zich dan ook af hoe duur een beugel is. Op het eerste gezicht is dit lastig te zeggen, aangezien iedereen een ander soort beugel nodig heeft. Het hangt er maar net van af hoe uw gebit zich vormt en hoe de orthodontist dit voor u kan verhelpen. In tandartsenpraktijk Tawana helpen wij u graag verder!

Wilt u meer weten over orthodontie neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Orthodontist kosten | Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar!

Zoals we al benoemd hebben is de prijs van een beugel sterk afhankelijk van het type beugel en de lengte van de behandeling. Zo kunt u al snel tussen de 2000 en 3000 euro kwijt zijn voor een onder- en bovenkaak (volledige behandeling). Deze kosten zult u nooit in één keer moeten betalen en worden gespreid gefactureerd. Daarnaast is het mogelijk dat de verzekering een deel van de kosten dekt (alleen wanneer u aanvullend verzekerd bent). Wanneer onze orthodontist het behandelplan voor u opgesteld heeft krijgt u inzage in de verwachte kosten.

Onze Praktijk

In onze praktijk in Papendrecht helpen we u graag met één van onze vele behandelingen. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en dat u het gevoel heeft dat u goed geholpen wordt. Wij hebben naast Orthodontie ook andere specialismes, zoals mondhygiëne, Implantologie, preventie en algemene tandheelkunde. We kunnen dus een ruim aantal behandelingen uitvoeren. Wilt u patiënt bij ons worden? Meld u via dit formulier aan.

Neem contact op

Heeft u nog vragen over orthodontist kosten? Dan bent u ook vrij om even te bellen op 078 641 0523 of een e-mail te sturen naar info@tawana.nl. Het makkelijkste is misschien wel om uw vraag achter te laten in ons contactformulier.

Tot snel bij Tandartspraktijk Tawana!

Orthodontist kosten