Beste tandarts Dordrecht

Bent u op zoek naar de beste tandarts Dordrecht? Dan bent u bij Tandartsenpraktijk Tawana zeker aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Papendrecht, op 10 minuten afstand van Dordrecht. Bij ons kunt u terecht voor elk soort behandeling, waardoor u alles onder één dak heeft. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een goed en gezond gebit hebben. Dat is belangrijk voor een eerste indruk, maar ook voor uw gezondheid!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Beste tandarts Dordrecht | Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar!

We zijn gespecialiseerd in tandheelkunde, mondhygiëne en orthodontie. Bekijk wat u kunt verwachten bij onze behandelingen, en lees de tarieven op onze website.

Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk, zoals openingstijden en de verschillende aspecten van de behandeling. En u vindt direct antwoord op vragen over de mondgezondheid. Van tandenpoetsen tot de inhoud van de diverse behandelingen.

Beste tandarts Dordrecht

Contactgegevens en spoedgevallen

Ons adres, openingstijden en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact. In geval van spoed vindt u op een speciale pagina informatie en het spoedtelefoonnummer.

Patiënt worden in Papendrecht

Wilt u patiënt worden bij onze praktijk? U bent van harte welkom. Een eerste afspraak is meestal mogelijk binnen een (aantal) werkdag(en). U kunt zich telefonisch aanmelden of via het contact formulier op onze website.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze behandelingen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat voor u klaar en helpt u graag verder. Daarnaast kunt u ook online aangeven dat u patiënt wilt worden, een eerste afspraak is al snel mogelijk. Tot ziens bij Tandartspraktijk Tawana!

Beste tandarts Dordrecht