Tandartspraktijk Tawana

Tandimplantaten

Bent u op zoek naar een tandartsenpraktijk die tandimplantaten zet? Bij tandartsenpraktijk Tawana zorgen onze experts ervoor dat u de juiste behandeling krijgt. Een tandimplantaat zou u kunnen vergelijken met een kunstwortel. Deze kunstwortel kan worden geplaatst op de plek waar normaal gesproken een wortel zit van een tand of kies. De implantaten hebben een schroefvorm en zijn over het algemeen van titanium gemaakt.

Wilt u een afspraak maken om de behandeling te bespreken? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar!

Waar kunnen tandimplantaten voor worden gebruikt?

Tandimplantaten kunnen voor verschillende situaties worden toegepast:

  • Enkeltandvervanging: als u een tand of kies mist en er een gat ontstaat, zou u ervoor kunnen kiezen om een implantaat te kunnen laten plaatsen. Op deze plek wordt er een tandimplantaat in het bot geplaatst, waardoor deze wordt opgevuld.
  • Implantaatbrug: om deze in te zetten, moeten er meerde gebitselementen ontbreken. Er hoeven dan niet verschillende losse tandimplantaten te worden geplaatst. Er wordt een “brug” ontworpen die de leegte zal vullen.
  • Overkappingsprotese: deze optie wordt gebruikt als er een kunstgebit bij komt kijken. In de kaak worden twee of vier tandimplantaten geplaatst. Deze bevatten drukkopjes of een staaf-huis constructie waarop het kunstgebit kan worden vast geklikt.

Wilt u meer weten over het plaatsen van tandimplantaten? Lees onze volledige uitleg op de pagina van Implantologie.

Kosten

Kosten tandimplantaten

De kosten voor een tandimplantaat kunnen er oplopen. Natuurlijk hangen de kosten erg af van de tandtechniekkosten, het gebruikte implantaatsysteem en methode. Een kroon op een tandimplantaat zou grofweg tussen de 1600 en 2000 euro kunnen kosten. Als het gaat om meerdere tanden of kiezen zal er gekozen kunnen worden voor een implantaatbrug. Hierbij zullen de kosten wel duurder uitkomen.

Meer informatie

Behandelingen

Bij Tandartspraktijk Tawana kunt u verschillende behandelingen laten uitvoeren. Hier vindt u een overzicht van alle behandelingen en de informatie die erbij hoort.

Contact opnemen

Afspraak maken

Neem gemakkelijk contact met ons op een maak een afspraak voor uw bezoek aan ons.

Google
Tandartspraktijk Tawana
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader