Tandtechnicus Dordrecht

Als u op zoek bent naar een goede en ervaren tandtechnicus Dordrecht, dan biedt Tandartsenpraktijk Tawana de uitkomst. Bij Tawana werken uitsluitend hoog opgeleide en ervaren tandartsen. Vandaag de dag is er onwijs veel mogelijk op het gebied van tandheelkunde. Van klikgebitten en facings tot aan kronen en complete tanden vervangen. Bij Tandartsenpraktijk Tawana zijn wij van alle behandelingen op de hoogte. Denk hierbij aan facings, wortelkanaalbehandelingen, implantologie, protheses en onder andere ook orthodontie.

Meer weten over de behandelingen of tandartsen bij praktijk Tawana? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Tandartsenpraktijk Tawana

Ons doel is tevreden patiënten die de praktijk met een glimlach verlaten. Wij zijn een praktijk voor het hele gezin, waar u terecht kunt voor complete tandheelkundige zorg. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor alles op het gebied van tandheelkunde, mondhygiëne en orthodontie. Bij ons kunt u altijd goede zorg, persoonlijke aandacht en de juiste adviezen voor uw mond en gebit verwachten.

Ook richtten wij ons op het voorkomen van problemen; preventieve zorg vinden wij erg belangrijk. We proberen problemen vroegtijdig te diagnosticeren en te behandelen voordat u klachten ervan ondervindt.

De tandarts en het team van Tandartspraktijk Tawana bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid. Dus als u de beste mondzorg wilt bent u bij Tawana aan het juiste adres. Bekijk wat u kunt verwachten bij onze behandelingen, en lees de tarieven op onze website.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de diensten van tandartsenpraktijk Tawana? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier op de website of door een mail te sturen naar info@tawana.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u liever één van onze medewerkers persoonlijk spreken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 078 641 0523.

Tot ziens bij Tandartsenpraktijk Tawana!

Tandtechnicus Dordrecht