Tandtechnicus Papendrecht

Bent u op zoek naar een tandtechnicus Papendrecht? Dan is Tandartspraktijk Tawana de aangewezen partij voor u. Tandartspraktijk Tawana maakt en repareert hulpmiddelen die uw gebit ondersteunen, vervangen of corrigeren. Zo maken wij bijvoorbeeld kronen, bruggen en beugels. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in Cosmetische Tandheelkunde, Implantologie, Cerec Kronen en Orthodontie. Tevens is in onze praktijk een Mondhygiënist aanwezig.

Wilt u eens langs komen in onze praktijk? Maak dan gemakkelijk telefonisch een afspraak. en eerste afspraak is meestal mogelijk binnen een (aantal) werkdag(en).

Wat zijn de taken van een tandtechnicus? | Tandartspraktijk Tawana

Een tandtechnicus is gespecialiseerd in het maken, onderhouden en repareren van tandheelkundige voorzieningen. Dit heeft niet alleen betrekking op kunstgebitten en protheses, omdat een tandtechnicus ook verantwoordelijk kan zijn voor het maken van één of meerdere tanden van porselein.

Ook het maken van een prothese die bestaat uit enkele tanden behoort tot het takenpakket van een tandtechnicus.

Neem contact op

In onze praktijk staat de aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we genoeg aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Een prettige en ontspannen sfeer is wel zo belangrijk bij een tandartspraktijk. Dit kunt u dan ook terug zien in onze wachtkamer. Wij doen ons best dat u niet meer bang bent voor de tandarts.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Of wilt u een afspraak maken bij één van onze medewerkers. Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder met de juiste behandeling!

Tandtechnicus Papendrecht