Tandartspraktijk Tawana

Tandtechnicus Papendrecht

Bent u op zoek naar een tandtechnicus Papendrecht? Dan is Tandartspraktijk Tawana de aangewezen partij voor u. Tandartspraktijk Tawana maakt en repareert hulpmiddelen die uw gebit ondersteunen, vervangen of corrigeren. Zo maken wij bijvoorbeeld kronen, bruggen en beugels. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in Cosmetische Tandheelkunde, Implantologie, Cerec Kronen en Orthodontie. Tevens is in onze praktijk een Mondhygiënist aanwezig.

Wilt u eens langs komen in onze praktijk? Maak dan gemakkelijk telefonisch een afspraak. en eerste afspraak is meestal mogelijk binnen een (aantal) werkdag(en).

Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar!

Wat zijn de taken van een tandtechnicus?

Een tandtechnicus is gespecialiseerd in het maken, onderhouden en repareren van tandheelkundige voorzieningen. Dit heeft niet alleen betrekking op kunstgebitten en protheses, omdat een tandtechnicus ook verantwoordelijk kan zijn voor het maken van één of meerdere tanden van porselein.

Ook het maken van een prothese die bestaat uit enkele tanden behoort tot het takenpakket van een tandtechnicus.

Meer informatie

Behandelingen

Bij Tandartspraktijk Tawana kunt u verschillende behandelingen laten uitvoeren. Hier vindt u een overzicht van alle behandelingen en de informatie die erbij hoort.

Contact opnemen

Afspraak maken

Neem gemakkelijk contact met ons op een maak een afspraak voor uw bezoek aan ons.

Google
Tandartspraktijk Tawana
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader