Tandartspraktijk Tawana

Tandtechniek Dordrecht

Op zoek naar een tandarts in Dordrecht & omgeving? Voor tandtechniek Dordrecht bent u bij Tandartsenpraktijk Tawana aan het juiste adres. Op nog geen kwartier rijden van Dordrecht vandaan bevindt zich onze praktijk aan de Poldermolen 1 te Papendrecht. Tegenwoordig is er op het gebied van tandtechniek enorm veel mogelijk. Bij Tawana hebben we dan ook alle experts in huis om de diverse behandelingen te kunnen uitvoeren. Naast tandheelkundige behandelingen adviseert ons team u graag over preventie en mondhygiëne. Het is niet alleen de eerste indruk die iemand van u heeft, maar ook een belangrijk aspect van uw gezondheid. In Dordrecht helpt onze tandarts u graag!

Bent u benieuwd naar wat tandartsenpraktijk Tawana voor u kan betekenen? Of wilt patiënt bij ons worden? Neem gerust contact met ons op!

Wij staan voor u klaar!

Tandartsenpraktijk Tawana

Ons doel is tevreden patiënten die de praktijk met een glimlach verlaten. Wij zijn een praktijk voor het hele gezin, waar u terecht kunt voor complete tandheelkundige zorg. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor alles op het gebied van tandheelkunde, mondhygiëne en orthodontie. Bij ons kunt u altijd goede zorg, persoonlijke aandacht en de juiste adviezen voor uw mond en gebit verwachten.

Ook richtten wij ons op het voorkomen van problemen; preventieve zorg vinden wij erg belangrijk. We proberen problemen vroegtijdig te diagnosticeren en te behandelen voordat u klachten ervan ondervindt. Voor alle vormen van tandheelkunde kunt u bij ons in Papendrecht terecht.

Zoals we u net verteld hebben bieden wij veel verschillende behandelingen aan. Altijd fijn om te weten dat u bij ons terecht kan. Zo zijn al onze medewerkers goed opgeleid en beschikken zij over de juiste diploma’s om uw gebitsproblemen te verhelpen. Hierin staat een vakkundige behandeling voorop. Uiteraard willen we ook dat u zich prettig voelt in onze praktijk, hiervoor hebben we een ontspannen sfeer gecreëerd, want niemand zou bang moeten zijn voor de tandarts!

De tandarts en het team van Tandartspraktijk Tawana bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid. Dus als u de beste mondzorg wilt bent u bij Tawana aan het juiste adres. Bekijk wat u kunt verwachten bij onze behandelingen, en lees de tarieven op onze website.

Meer informatie

Behandelingen

Bij Tandartspraktijk Tawana kunt u verschillende behandelingen laten uitvoeren. Hier vindt u een overzicht van alle behandelingen en de informatie die erbij hoort.

Contact opnemen

Afspraak maken

Neem gemakkelijk contact met ons op een maak een afspraak voor uw bezoek aan ons.

Google
Tandartspraktijk Tawana
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader