Tandtechniek Dordrecht

Voor tandtechniek Dordrecht bent u bij Tandartsenpraktijk Tawana aan het juiste adres. Op nog geen kwartier rijden van Dordrecht vandaan bevindt zich onze praktijk aan de Poldermolen 1 te Papendrecht. Tegenwoordig is er op het gebied van tandtechniek enorm veel mogelijk. Bij Tawana hebben we dan ook alle experts in huis om de diverse behandelingen te kunnen uitvoeren. Naast tandheelkundige behandelingen adviseert ons team u graag over preventie en mondhygiëne.

Bent u benieuwd naar wat tandartsenpraktijk Tawana voor u kan betekenen? Of wilt patiënt bij ons worden? Neem gerust contact met ons op!

Tandartsenpraktijk Tawana

Ons doel is tevreden patiënten die de praktijk met een glimlach verlaten. Wij zijn een praktijk voor het hele gezin, waar u terecht kunt voor complete tandheelkundige zorg. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor alles op het gebied van tandheelkunde, mondhygiëne en orthodontie. Bij ons kunt u altijd goede zorg, persoonlijke aandacht en de juiste adviezen voor uw mond en gebit verwachten.

Ook richtten wij ons op het voorkomen van problemen; preventieve zorg vinden wij erg belangrijk. We proberen problemen vroegtijdig te diagnosticeren en te behandelen voordat u klachten ervan ondervindt.

De tandarts en het team van Tandartspraktijk Tawana bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid. Dus als u de beste mondzorg wilt bent u bij Tawana aan het juiste adres. Bekijk wat u kunt verwachten bij onze behandelingen, en lees de tarieven op onze website.

Neem contact op

Wilt u meer weten over tandartsenpraktijk Tawana? Of over onze tandheelkundige behandelingen? Maak dan vrijblijvend een intake afspraak via de website. Liever iemand persoonlijk spreken? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via 078 641 0523.

Tot ziens bij Tandartsenpraktijk Tawana.

Tandtechniek Dordrecht