Klikgebit dordrecht

Meer informatie over een klikgebit Dordrecht? Dan kan tandartsenpraktijk Tawana u helpen. Wij zijn een praktijk gevestigd in Papendrecht met vrijwel alle specialisaties in huis. Dus ook voor een klikgebit kunt u  bij ons terecht. Wanneer u een klikgebit aangemeten krijgt, dan krijgt u 2 (of in sommige situaties 4) implantaten in de onderkaak geplaatst. Op deze implantaten kan het gebit worden vastgeklikt. Het plaatsen van de implantaten vergt precisie en deskundigheid. Daarvoor zit u bij tandartsenpraktijk Tawana goed.

Neem contact met ons op voor een advies gesprek. U kunt dit telefonisch doen of via het contact formulier op onze website.

Proces klikgebit  | Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar!

Mensen die geen eigen tanden of kiezen meer hebben in hun onderkaak en bovenkaak, komen in aanmerking voor een klikgebit. Maar ook als u bijvoorbeeld geen normaal kunstgebit kunt dragen omdat uw kaak vervormd is. Dan is een klikgebit de oplossing. Het plaatsen van een klikgebit heeft een aantal afspraken nodig. De volgende stappen worden doorlopen.

  1. Consultatie
  2. Plaatsen van implantaten
  3. Inhelingsperiode: het genezen kan beginnen
  4. Vervaardigen van uw nieuwe tanden
  5. Plaatsen van uw nieuwe tanden

Nazorg

De duur van deze behandeling hangt af van verschillende factoren. Voornamelijk is dit afhankelijk van het herstelvermogen van uw kaakbot en de prothetische voorziening die u krijgt. De behandeling zal 5 fases kennen, met elk hun eigen tijdsduur. De periode tussen de fases in, is afhankelijk van uw behandelplan en uw herstelvermogen. Meer informatie over de behandeling van een klikgebit. Bekijk dan onze website of lees verder hoe u contact met ons op kunt nemen.

Neem contact op

Tandartsenpraktijk Tawana lig op slechts een paar minuten van Dordrecht vandaan. Aan de Poldermolen 1 in Papendrecht vindt u onze praktijk. De tandartsen het team van Tandartspraktijk Tawana bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Neem contact met ons op voor een advies consult.

Klikgebit dordrecht