Tandartspraktijk Tawana

Mondzorg Dordrecht

Moet u een nieuw kunstgebit? Dan bent u bij Tandartspraktijk Tawana zeker aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Papendrecht, waar u terecht kunt voor allerlei soorten behandelingen. Naast de gewone tandartsbehandelingen zijn wij ook gespecialiseerd in orthodontie, gebitsprotheses, kronen en nog veel meer. Daarom bent u bij ons altijd aan het juiste adres als het gaat om uw gebit. We snappen heel goed dat uw gebit belangrijk voor u is. Het is namelijk vaak de eerste indruk die iemand van u krijgt bij het zien van uw gebit. Daarom zorgen wij er voor dat uw gebit er altijd goed uitziet en dat het gezond is.

Heeft u vragen over een nieuw kunstgebit? Neem dan contact met ons op!

Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar!

Nieuw kunstgebit

Zo’n drie miljoen Nederlanders dragen een “normaal kunstgebit”. Er bestaat daarnaast ook nog de zogenaamde overkappingsprothese. Deze wordt elders op deze site besproken.

Om een kunstgebit te kunnen vervaardigen, maakt de tandarts eerst een afdruk van uw kaak, zodat hij een goed uitgangsbeeld heeft van uw gebit en zich daarnaar kan richten bij het vervaardigen van het kunstgebit. Tevens wordt de kleur en de stand van de tanden bekeken. Hierin kunnen eventueel kleine wijzigingen worden aangebracht, als u met bepaalde aspecten van uw eigen gebit niet tevreden was.

Daarna moeten alle overgebleven tanden en kiezen getrokken worden. Meestal gebeurt dit niet in één keer, maar worden eerst de kiezen en daarna de tanden getrokken. Meestal zit er tussen het trekken van de kiezen en de tanden enkele weken zodat in de tussentijd het tandvlees goed de kans krijgt om te genezen.

Meer informatie

Behandelingen

Bij Tandartspraktijk Tawana kunt u verschillende behandelingen laten uitvoeren. Hier vindt u een overzicht van alle behandelingen en de informatie die erbij hoort.

Contact opnemen

Afspraak maken

Neem gemakkelijk contact met ons op een maak een afspraak voor uw bezoek aan ons.

Google
Tandartspraktijk Tawana
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader