Prothese tandarts

Bent u op zoek naar een prothese tandarts? Dan is Tandartspraktijk Tawana uit Papendrecht de ideale praktijk voor u! Wij voeren allerlei soorten behandelingen uit, maar zijn ook gespecialiseerd in protheses. We zijn gespecialiseerd in tandheelkunde, mondhygiëne en orthodontie. Bekijk wat u kunt verwachten bij onze behandelingen, en lees de tarieven op onze website.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij de tandarts een prothese plaatsen

Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk, zoals openingstijden en de verschillende aspecten van de behandeling. En u vindt direct antwoord op vragen over de mondgezondheid. Van tandenpoetsen tot de inhoud van de diverse behandelingen.

Om bij de tandarts een prothese te vervaardigen, maakt de tandarts eerst een afdruk van uw kaak, zodat hij een goed uitgangsbeeld heeft van uw gebit en zich daarnaar kan richten bij het vervaardigen van het kunstgebit. Tevens bekijkt hij de kleur en de stand van de tanden. Hierin kunnen eventueel kleine wijzigingen worden aangebracht, als u met bepaalde aspecten van uw eigen gebit niet tevreden was.

Daarna worden alle overgebleven tanden en kiezen getrokken. Meestal gebeurt dit niet in één keer, maar trekken ze eerst de kiezen en daarna de tanden. Meestal zit er tussen het trekken van de kiezen en de tanden enkele weken zodat in de tussentijd het tandvlees goed de kans krijgt om te genezen.

Neem contact op

Heeft u nog vragen over een prothese laten plaatsen bij de tandarts of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Tandartspraktijk Tawana? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u verder. Wilt u patiënt worden bij onze praktijk? Uiteraard bent u van harte welkom. Een eerste afspraak is meestal al mogelijk binnen een aantal werkdagen!

Prothese tandarts