Tandarts gebitsprothese

Bent u op zoek naar een tandarts gebitsprothese? Dan bent u bij Tandartspraktijk Tawana zeker aan het juiste adres! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in allerlei soorten behandelingen, waaronder het plaatsen van een gebitsprothese, ook wel kunstgebit genoemd. De tandarts en het team van Tandartspraktijk Tawana bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Tandarts gebitsprothese | Tandartspraktijk Tawana helpt u verder

Om een kunstgebit te kunnen vervaardigen, maakt de tandarts eerst een afdruk van uw kaak, zodat hij een goed uitgangsbeeld heeft van uw gebit en zich daarnaar kan richten bij het vervaardigen van het kunstgebit. Tevens wordt de kleur en de stand van de tanden bekeken. Hierin kunnen eventueel kleine wijzigingen worden aangebracht, als u met bepaalde aspecten van uw eigen gebit niet tevreden was.

Daarna moeten alle overgebleven tanden en kiezen getrokken worden. Meestal gebeurt dit niet in één keer, maar worden eerst de kiezen en daarna de tanden getrokken. Meestal zit er tussen het trekken van de kiezen en de tanden enkele weken zodat in de tussentijd het tandvlees goed de kans krijgt om te genezen. Op onze website vindt u de informatiefolders over deze behandeling waar u alles nog eens rustig en uitgebreid kunt nalezen.

Neem contact op

Wilt u patiënt bij ons worden? Dit kunt u aan ons doorgeven via de website. Een eerste afspraak is vaak al binnen enkele werkdagen mogelijk, waardoor u nooit lang hoeft te wachten. Ook als u vragen heeft, of graag meer informatie wilt, kunt u contact met ons opnemen. Wij vinden het namelijk belangrijk om u goed te informeren. Daarom staan wij voor u klaar en helpen we u graag verder. Tot ziens bij Tandartspraktijk Tawana!

Tandarts gebitsprothese