Tandarts prothese

Bent u op zoek naar een tandarts prothese, een tandarts die bij u een prothese kan zetten? Dan bent u bij Tandartspraktijk Tawana helemaal aan het juiste adres! Wij staan al jaren klaar om iedereen op het gebied van tandheelkunde en orthodontie te helpen. We zijn gevestigd in Papendrecht en hebben bewust gekozen voor een ontspannen en prettige sfeer in onze praktijk, waardoor u zich bij binnenkomst al direct op uw gemak voelt. Mensen die bang zijn voor de tandarts zijn bij ons dus ook aan het goede adres!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

Tandarts prothese | Tandartspraktijk Tawana staat voor u klaar

Om een kunstgebit te kunnen vervaardigen, maakt de tandarts eerst een afdruk van uw kaak, zodat hij een goed uitgangsbeeld heeft van uw gebit en zich daarnaar kan richten bij het vervaardigen van het kunstgebit. Tevens wordt de kleur en de stand van de tanden bekeken. Hierin kunnen eventueel kleine wijzigingen worden aangebracht, als u met bepaalde aspecten van uw eigen gebit niet tevreden was.

Daarna moeten alle overgebleven tanden en kiezen getrokken worden. Meestal gebeurt dit niet in één keer, maar worden eerst de kiezen en daarna de tanden getrokken. Meestal zit er tussen het trekken van de kiezen en de tanden enkele weken zodat in de tussentijd het tandvlees goed de kans krijgt om te genezen.

Orthodontie
Implantologie
Facing
Kronen en bruggen
Wortelkanaal behandeling

Neem contact op

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Ook als u patiënt bij ons wilt worden, kunt u dat via de website aanvragen. Een eerste afspraak is vaak al binnen een aantal werkdagen mogelijk. Tot ziens bij Tandartspraktijk Tawana!

Contact opnemen