Wortelkanaalbehandeling Rotterdam

Bij Tandartsenpraktijk Tawana bent u aan het juiste adres voor een wortelkanaalbehandeling Rotterdam. Als u een ontstoken en geïnfecteerde tandzenuw heeft, is een wortelkanaalbehandeling noodzakelijk. Elke tand en kies zit met een wortel vast in de kaak. Komen er bacteriën in de kanalen, dan kan het weefsel gaan ontsteken. Zonder behandeling sterft de tand­zenuw op den duur af. Zo’n ontsteking kan een zwelling en koorts ­veroorzaken. Uiteindelijk kun je de tand of kies zelfs verliezen. Bij Tandartsenpraktijk Tawana willen wij dit voorkomen en plannen deze behandelingen altijd snel in. Zo bent u snel van uw pijn af en vorkomen we hiermee verdere problemen.

Meer informatie voor een wortelkanaalbehandeling bij Tandartsenpraktijk Tawana? Neem dan zeker contact met ons op. Onze specialisten vertellen u graag meer of plannen direct een afspraak in.

De behandeling

Vaak, maar niet altijd,  kunnen we de ontsteking op een röntgenfoto al zien. In aanvulling daarop doet de tandarts onderzoek in de mond, bijvoorbeeld door te kijken of er zichtbare beschadigingen zijn. De zenuwpijn vooraf kan haast ondraaglijk zijn. Maar de behandeling zelf is dankzij de goede verdovingsmiddelen pijnloos. Als de zenuw al is afgestorven, is een verdoving soms zelfs niet eens nodig. Bij Tandartsenpraktijk Tawana dragen we grote zorg voor uw gebit, maar ook dat de behandeling voor u pijnloos verloopt.

Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar!

Wij zijn gevestigd aan de Poldermolen in Papendrecht, van waaruit wij onze behandelingen uitvoeren. Het is onze missie om onze klanten de zorg, persoonlijke aandacht en adviezen te bieden die ze nodig hebben voor een stralend gebit. Uw gebit is namelijk erg belangrijk, voor een eerste indruk en uw gezondheid.

Een mondhygiëniste richt zich op het voorkomen van gaatjes in de tanden en kiezen, maar zorgt er ook voor dat uw tandvlees gezond blijft. Daarnaast geeft een mondhygieniste ook advies over het schoonhouden van uw gebit en maakt hij of zij indien nodig een behandelplan. Daarnaast hebbe wij vele specialisten in huis voor alle soorten behandelingen.

Neem contact op

Heeft u vragen over de behandelingen van Tandartsenpraktijk Tawana? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Mocht u al last hebben en zo snel mogelijk een afspraak willen inplannen? Bel dan direct naar 078 641 0523.

Tot ziens bij Tandartsenpraktijk Tawana.

Wortelkanaalbehandeling Rotterdam