Tandartspraktijk Tawana

Zenuwbehandeling tand

Wanneer u op zoek bent naar een beugel tandarts bent u bij tandartspraktijk Tawana aan het juiste adres! Tandartspraktijk Tawana is een deskundige en ervaren praktijk waarbij de aandacht voor uw gebit voorop staat. Wij bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. En zijn gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde, implantologie, cerec kronen en orthodontie.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Tandartsenpraktijk Tawana staat voor u klaar!

Beugel tandarts mogelijkheden

Staan uw tanden niet zoals u dat wilt? En wilt u deze door middel van een beugel recht laten zetten? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Graag plannen wij een afspraak met u in voor een consult. Tijdens het consult zullen wij uw wensen met u bespreken.

Na een eerste consult zullen wij aanvullend onderzoek doen. Dit onderzoek bestaat uit; het vastleggen van de situatie met digitale foto’s, röntgenfoto’s vanuit verschillende hoeken en tandafdrukken voor gebitsmodellen. Op basis van jouw besproken wensen en de uitkomsten van de onderzoeken zullen wij een behandelingsplan opstellen. Dit is onmisbaar voor een goede behandeling.

De kennismaking, het onderzoek en het behandelingsplan zullen in totaal ongeveer 325 euro bedragen. De kosten voor de verdere behandeling kunnen op basis van het behandelingsplan worden vastgesteld, deze hangen af van de keuze van apparatuur en de tijdsduur van de behandeling.

Meer informatie

Behandelingen

Bij Tandartspraktijk Tawana kunt u verschillende behandelingen laten uitvoeren. Hier vindt u een overzicht van alle behandelingen en de informatie die erbij hoort.

Contact opnemen

Afspraak maken

Neem gemakkelijk contact met ons op een maak een afspraak voor uw bezoek aan ons.

Google
Tandartspraktijk Tawana
4.8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader