Tanden bleken Papendrecht

Wilt u uw tanden bleken Papendrecht? Dan bent u bij Tandartspraktijk Tawana aan het juiste adres. De tandarts en het team van Tandartspraktijk Tawana bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid.

Facings voor jouw tanden – Tandartspraktijk Tawana

Heel simpel gezegd zijn facings op je voortanden een laagje materiaal waardoor onvolkomenheden gemaskeerd worden. Deze onvolkomenheden kunnen bijvoorbeeld verkleuringen zijn of een onregelmatige stand van je tanden. Met facings kan eenvoudig jouw gehele gebit een facelift ondergaan.

Al onze facings en al onze kronen worden gemaakt van keramiek (gemodificeerd veldspaatporselein), een natuurlijke stof die bijzonder goed door het lichaam wordt verdragen en heel veel lijkt op het natuurlijke glazuur van de tand. Beide materialen zijn uiterst slijtvast en er is geen verschil in uitzetting bij warmte en koude, zodat dat geen invloed op elkaar heeft.

Doordat er geen metaal zit in keramiek kent men ook niet het probleem van metaaloxiden in de mond en van hinderlijke elektrische spanningen, dat je wel aantreft tussen bijvoorbeeld een gouden kroon en een er naastgelegen amalgaamvulling. Metaalvrije restauraties, dat is iets waar men steeds meer naar streeft.

Neem contact op

Bent u op zoek naar een tanden bleken Papendrecht? En wilt u een afspraak bij ons inplannen? Neem dan gerust contact met ons op, u kunt dit doen via de website of telefonisch. Een eerste afspraak is meestal mogelijk binnen een (aantal) werkdag(en). Ook voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen.