Brug tandarts

Bent u op zoek naar een Brug tandarts, die voor u een brug kan zetten? Dan bent u bij Tandartspraktijk Tawana helemaal aan het juist adres! Wij zijn gevestigd in Papendrecht, waar we van maandag t/m donderdag voor u klaar staan, en vrijdag alleen op afspraak. Een brug wordt gemaakt als meerdere tanden of kiezen vervangen moeten worden. Hierbij moeten minstens twee tanden of kiezen worden afgeslepen, zodat er pijlers ontstaan waar de brug op bevestigd kan worden. Het ontbrekende element kan zich tussen de twee afgeslepen elementen bevinden (gewone brug) of naast de twee geslepen elementen (vrij-eindigende brug).
Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Brug tandarts | Bij Tandartspraktijk Tawana bent u aan het juiste adres!

De tandarts en het team van Tandartspraktijk Tawana bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid. Wat wij ook erg belangrijk vinden, is dat u zich bij ons ontspannen en op uw gemak voelt. Daarom ervaart u bij binnenkomst al een prettige sfeer. Wij zorgen er voor dat u niet meer bang bent voor de tandarts!

Brug tandarts

Informatie

Op onze website vindt u verschillende informatieboekjes over onze behandelingen. Hier kunt u dus uitgebreid lezen wat de behandeling inhoudt en hoe het in zijn werk gaat. Mocht u na het lezen hiervan toch nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard even contact met ons opnemen en dan geven wij u antwoord!

Neem contact op

Wilt u een afspraak plannen, of klant bij ons worden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het formulier op de website, of telefonisch. Een eerste afspraak is vaak al binnen een aantal werkdagen mogelijk, dus u hoeft nooit lang te wachten. Tot ziens bij Tandartspraktijk Tawana!

Brug tandarts